HOME SWEET HOME

Δεν θα το πιστεύετε! Αυτό το υπέροχο σπίτι είναι μόλις 34 τ.μ.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

23 Ιουλίου 2016

canal-6-570.jpg

«Δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερο χώρο για να ζεις όμορφα» αναφέρει ως μότο η Whitney Leigh Morris κάτοχος αυτού του σπιτιού, designer και διαχειρίστρια του The Tiny Canal Cottage. Ο λόγος για ένα μικροσκοπικό σπιτάκι που βρίσκεται στο Canals, Venice Beach της Καλιφόρνια των Η.Π.Α.

Η Whitney Leigh Morris κατάφερε σε ένα τόσο δα χώρο να τα χωρέσει όλα με τόση μαεστρία που είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού. Τα πάντα έχουν ένα σκοπό και ένα λόγο για το που βρίσκονται αλλά και για το κάτω από ποιες συνθήκες βρίσκονται εκεί.

thehomeissue_thetinycanalcottage05

Με ιδιαίτερα ιδιοφυή τρόπο η Whitney Leigh Morris έκανε ένα χώρο μόλις 34m2 απόλυτα λειτουργικό και ταυτοχρόνως απόλυτα ελκυστικό που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα.

thehomeissue_thetinycanalcottage02

Η καθαρότητα των γραμμών, η λιτότητα των διακοσμητικών επιλογών, η απλότητα των υλικών και των υφασμάτων συνθέτουν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.