HOME SWEET HOME

Ζήστε ένα μοναδικό εξωτικό ταξίδι στην καρδιά του σπιτιού σας


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

4 Αυγούστου 2016

Unique-Living-Room-1-960.jpg

Το Ethnic στιλ διακόσμησης είναι ένα σύμπλεγμα διαφορετικών πολιτισμών και επιρροών από χώρες όπως το Μαρόκο, το Μεξικό, την Ινδία, την Κίνα και άλλες. Τα έντονα χρώματα, τα υλικά όπως το ξύλο, ο μπρούντζος και το δέρμα είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά αυτού του στιλ διακόσμησης και μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο σας σε ένα μοναδικό εξωτικό προορισμό!

Επιλέξτε μαξιλάρια, ριχτάρια, κουρτίνες και χαλιά με patterns σε έντονες αποχρώσεις και σχέδια, φωτιστικά με πολύχρωμες λεπτομέρειες, μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου, καθιστικά από μπαμπού ή ξύλινα έπιπλα σε σκούρο καφέ και ανακατέψτε μοτίβα και υφές για ένα πιο μποέμ αποτέλεσμα.

Υπάρχουν πολλές όμορφες ιδέες που μπορείτε να βρείτε, αλλά για την ethnic διακόσμηση αρκεί να εκφράσετε την προσωπικότητά σας και να αποτυπώσετε την αισθητική σας σε συγκεκριμένους χώρους όπως το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο, την βεράντα ή και σε ολόκληρο το σπίτι.

Εμείς σας δίνουμε την έμπνευση και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε το δικό σας μαγικό ταξίδι...

[gallery-666367]