HOME SWEET HOME

5 tips για να φροντίσετε τα φυτά σας


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

3 Αυγούστου 2016

Τα αληθινά φυτά μέσα στο σπίτι αποτελούν καλό feng shui και δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω σας, απομακρύνοντας σας από το τσιμέντο της πόλης. Για πολλούς η φροντίδα των φυτών είναι αγαπημένη ασχολία και ένας τρόπος για να ξεφύγουν από το στρες και το άγχος της καθημερινότητας. Τι πρέπει όμως να κάνετε για να μη βλέπετε το πράσινο του σπιτιού σας να μαραζώνει;

Όταν πρόκειται για το πότισμα και την ζωντάνια των φυτών σας, θα πρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένες μέρες μέσα στην εβδομάδα και μια ώρα που να σας εξυπηρετεί για να το θυμάστε πάντα! Η ιδανικές ώρες της ημέρας είναι οι πρωινές και οι απογευματινές και χρειάζεται απλά μια μικρή παρακολούθηση.

safe plant 1

Για εσάς που δεν έχετε φυτά αλλά επιθυμείτε να αποκτήσετε, κατά την αγορά σας θα ελέγχετε πρώτα την ετικέτα και θα ρωτάτε για το πόσο πολύ νερό χρειάζεται και αν πρέπει να είναι σε φωτεινό ή σκιερό μέρος. Πέρα από αυτά η φροντίδα των φυτών δεν περιορίζεται μόνο στο πότισμα αλλά και στην αγάπη που τους δείχνετε και προσθέτουν μια elegant αισθητική στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

Σήμερα θα δείτε 5 tips για να φροντίσετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας φυτά!

[gallery-665405]