HOME SWEET HOME

9 Αποτελεσματικές εναλλακτικές αν δεν έχετε σίτες στο σπίτι σας


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

9 Αυγούστου 2016

1-28-1-960.jpg

Κάθε καλοκαίρι αντιμετωπίζουμε όλοι το ίδιο πρόβλημα. Δεν έχουμε κατάλληλη προστασία στα παράθυρά μας για να εμποδίζονται τα έντομα να εισβάλλουν ανενόχλητα. Αν δεν έχετε σίτες στα κουφώματα σας και δεν είναι εύκολο να βάλετε -μιας και δεν είναι καθόλου φτηνή διαδικασία- υπάρχουν κι άλλες λύσεις που θα μπορούσατε να βρείτε ώστε να προφυλαχθείτε.

Κουρτίνες Οι κουρτίνες είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να προσθέσετε αν δεν έχετε ήδη. Έχοντας ανοιχτά τα παράθυρα και κλειστές τις κουρτίνες δεν θα προφυλαχθείτε εντελώς από τα ζωύφια αλλά τουλάχιστον κάποια από αυτά θα δυσκολευτούν να εισβάλλουν στον χώρο σας. Φροντίστε η κουρτίνα να είναι αρκετά μακριά και πλατιά ώστε να καλύπτει όλη την έκταση του παράθυρου. Ακόμα και οι λεπτές κουρτίνες χρησιμεύουν, αν και οι πιο χοντρές θα εμποδίσουν το φως του ήλιου -και άρα τη ζέστη- να μπει στον χώρο.

certain 1

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

[gallery-669242]