HOME SWEET HOME

5 Πράγματα που θα πάρετε από το σπίτι σας για την παραλία


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

10 Αυγούστου 2016

02a52a676325304028c46fe06425500b.jpg

Για εκείνους που θα πάνε σε οργανωμένες παραλίες και μη, υπάρχουν 5 πράγματα που θα επιλέξουν να πάρουν από το σπίτι για να αισθανθούν στην παραλία την απόλυτη χαλάρωση!

Λίγο, πολύ, όλοι το πρώτο πράγμα που παίρνετε μαζί σας στο μπάνιο είναι η αγαπημένη σας πετσέτα θαλάσσης και την επιλέγετε βάση της προσωπικής σας αισθητικής σε ανάλογο σχέδιο και χρώμα. Οι κλασσικές πετσέτες θαλάσσης είναι από 100% βαμβάκι και τώρα πια σε καταστήματα (με είδη θαλάσσης) θα βρείτε και πετσέτες χαμάμ που είναι πιο ελαφριές, απορροφητικές και στεγνώνουν πολύ γρήγορα. Το δεύτερο αντικείμενο που συνδυάζεται απαραίτητα με την πετσέτα σας είναι αγορά ψάθας, για να την τοποθετήσετε στην άμμο και να μην λερώνετε τις πετσέτες θαλάσσης σας.

Το τρίτο αντικείμενο που θα πάρετε μαζί σας είναι τα φουσκωτά, μιας και είναι τάση από μικρά παιδιά μέχρι και celebrities να ξεφεύγουν από το συνηθισμένο και να επιλέγουν φουσκωτά σε φαντασμαγορικά σχέδια όπως σε σχήμα φρούτου, φαγητού ή ζώου και να το διασκεδάζουν μέσα στην θάλασσα.

Και τέλος, τα υπόλοιπα δύο πράγματα που θα πρέπει να πάρετε από το σπίτι σας είναι καρέκλες θαλάσσης, μικρές ή μεγάλες πτυσσόμενες για να χωράνε στο αυτοκίνητό σας και ομπρέλες πλαστικές, οι οποίες είναι ελαφιές και θα τις βρείτε σε πολλά χρώματα, οπότε... choose your favorite color.

Παίρνοντας μαζί σας αυτά τα 5 πράγματα από το σπίτι σας, θα κάνετε το μπάνιο σας με ευχάριστη διάθεση, άνεση και χαλάρωση. Πάρτε όμορφες ιδέες από τις παρακάτω φωτογραφίες!

[gallery-670085]