HOME SWEET HOME

4 Πράγματα που μπορείτε να κάνετε αντί να μετακομίσετε σε μεγαλύτερο διαμέρισμα


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

6 Σεπτεμβρίου 2016

Έχετε κουραστεί να μένετε σε μικρό διαμέρισμα και επιθυμείτε διακαώς να πάτε σε ένα μεγαλύτερο; Πριν πάρετε τη μεγάλη απόφαση της μετακόμισης δείτε μήπως μπορείτε να κάνετε κάποιες από τις παρακάτω αλλαγές ώστε να μεταμορφωθεί αρκετά ο χώρος σας και να ανανεωθεί πλήρως.

Μίνιμαλ διακόσμηση

Η μίνιμαλ διακόσμηση είναι πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια και προτείνεται όχι μόνο για μικρούς χώρους που έχουν έλλειψη τ.μ. αλλά και για μεγαλύτερα σπίτια. Ξεφορτωθείτε όλα τα έπιπλα που δεν χρειάζεστε και στραφείτε όσο γίνεται περισσότερο προς τη μίνιμαλ διακόσμηση. Τι εννοούμε όταν λέμε μίνιμαλ αυτή τη σεζόν;

Αυτό σημαίνει: Λιγότερα έπιπλα, καθαρά χρώματα, άδειες επιφάνειες με απλά διακοσμητικά, απλά (όχι τρανταχτά) σχέδια που προσθέτουν όμως στιλ στον χώρο, φυσικές-γήινες αποχρώσεις και καλό φωτισμό.

Συνδυασμός δωματίων

Αν ο μόνος λόγος που θέλετε να μετακομίσετε είναι επειδή θέλετε περισσότερα δωμάτια, δείτε μήπως μπορείτε να συνδυάσετε δωμάτια μεταξύ τους ώστε να δημιουργήσετε όλους τους χώρους που επιθυμείτε.

Αυτό σημαίνει:

1) Βάλτε στο σαλόνι ένα τραπέζι που να είναι στερεωμένο στον τοίχο και μπορεί να κατεβαίνει όποτε το επιθυμείτε. Έτσι θα μπορείτε να έχετε μια μικρή τραπεζαρία στον χώρο σας εύκολα και πολύ οικονομικά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.