HOME SWEET HOME

Μένετε σε νοικιασμένο σπίτι; Αυτά είναι όλα όσα δεν πρέπει να κάνετε


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

22 Σεπτεμβρίου 2016

Όσοι από εσάς μένετε σε σπίτι με ενοίκιο πρέπει να δίνετε προσοχή στον τρόπο που θα διακοσμήσετε το σπίτι σας. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε για να μην επιβαρύνετε αργότερα την τσέπη σας. Δείτε ποια έπιπλα και διακοσμητικά πρέπει να αποφύγετε και τι να πάρετε στη θέση τους.

Βαριά αντικείμενα

Αν έχετε σκοπό να μείνετε σε ένα σπίτι που νοικιάζετε για πολλά χρόνια, τότε μπορείτε να τολμήσετε να αγοράσετε το βαρύ σιδερένιο γραφείο που δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας. Αν όμως αλλάζετε σπίτι τακτικά, τότε καλό θα ήταν να αγοράσετε έπιπλα που να μετακινούνται εύκολα και να μην χρειάζεται να προσλαμβάνετε κάθε φορά και μεγαλύτερη μεταφορική εταιρία.

Γωνιακοί καναπέδες Οι γωνιακοί καναπέδες είναι πολλοί ωραίοι αλλά δυστυχώς δεν ταιριάζουν σε κάθε είδους διακόσμηση και σε κάθε σπίτι.

sp en 1

Δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για ελαφριά διακόσμηση στο σπίτι που νοικιάζετε και διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

[gallery-695947]