HOME SWEET HOME

Δώστε προσωπικότητα και ζεστασιά στο σπίτι, με μοναδικές industrial ιδέες διακόσμησης


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

9 Οκτωβρίου 2016

Τον τελευταίο καιρό ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερο, την τάση της industrial αισθητικής στην διακόσμηση του σπιτιού. Αν έχετε τοίχους φθαρμένους ή βαμμένους σε γκρι απόχρωση, έπιπλα που αποτελούνται από μεταλλικά στοιχεία και νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα μικρό εργοστάσιο, τότε είστε στο σωστό δρόμο για αυτό το βιομηχανικό στιλ διακόσμησης.

Προσωπικά, μου αρέσει η μίνιμαλ αισθητική με ένα vintage twist και αν αρέσει και σε εσάς, τότε μπορείτε εύκολα να την προσαρμόσετε στο industrial στιλ. Οι μεταλλικές καρέκλες και τα φωτιστικά, τα μεγάλα ξύλινα τραπέζια και τα vintage αντικείμενα, είναι τα βασικά πράγματα που προτείνουμε και μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα με είδη σπιτιού, παλαιοπωλεία, ή ακόμη και στην αποθήκη σας. Επίσης, αυτό το στιλ διακόσμησης, συνήθως αναδεικνύεται σε μεγάλους χώρους με μεγάλα παράθυρα, ψηλό ταβάνι και ιδανικά, σε Loft διαμερίσματα, για να μπορεί το μάτι του επισκέπτη να διακρίνει μέσα από την ενιαία ισορροπία του σπιτιού, μοναδικές διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Για να δώσετε στην διακόσμηση του σπιτιού σας χαρακτήρα και ζεστασιά, δείτε τις 12 μοναδικές industrial ιδέες που επέλεξα για εσάς,

[gallery-704122]