HOME SWEET HOME

Πώς να καθαρίσεις σωστά το καθιστικό και το χαλί σου


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

14 Οκτωβρίου 2016

katharismos-xaliwn-1A.jpg

Είναι δύσκολο στις μέρες μας μια γυναίκα να τα προλαβαίνει όλα. Αν δείτε κι εσείς ότι δεν προλαβαίνετε να «σηκώσετε» τα χαλιά και να κάνετε το καθιστικό σας να γυαλίζει από καθαριότητα, μην το βάζετε κάτω.

Υπάρχει λύση: Να απευθυνθείτε στους ειδικούς.

Η Expert Cleanγια παράδειγμα, σας επισκέπτεται με ειδικό φορητό εξοπλισμό για επιτόπου καθαρισμό, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες – ή ακόμη καλύτερα παίρνει τα αντικείμενα που θέλετε και τα επιστρέφει σαν καινούργια.

Ειδικά αν επιθυμείτε να ανανεώσετε τη «φθαρμένη» εμφάνιση των χαλιών και των επίπλων σας άμεσα και οικονομικά, οι ειδικοί είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε.

Γιατί;

Αρχικά, ακόμη και αν νομίζετε ότι το σαλόνι σας αστράφτει από καθαριότητα, είναι πιθανό να κάνετε λάθος. Οι λεκέδες και οι ρύποι δεν είναι πάντα ορατοί δια γυμνού οφθαλμού. Και η αλήθεια είναι ότι η υγιεινή δεν σηκώνει εκπτώσεις.

Οι επιτόπου καθαρισμοί χαλιών είναι άμεσοι και αποτελεσματικοί. Απολυμαίνουν σε βάθος και εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές. Ένας υπέροχος χειμώνας έρχεται και είναι κρίμα να μην μπορέσετε να χαρείτε τον χώρο σας στο έπακρο.

Οι ειδικοί που ξέρουν τη δουλειά και δεν είναι τυχαίοι στον χώρο (η Expert Clean είναι η καλύτερη λύση) χρησιμοποιούν αποκλειστικά οικολογικά απορρυπαντικά προϊόντα που δίνουν το κάτι παραπάνω στα έπιπλα και τα υφάσματά σας.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός μιας σωστής εταιρείας διαθέτει τεχνολογία αιχμής και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός για την ταχεία απομάκρυνση ρύπων, μικροοργανισμών και λεκέδων και σκόνης.

Με λίγα λόγια, το επαγγελματικό αποτέλεσμα δεν μπορείτε να το πετύχετε μόνες σας.

katharismos-xaliwn-1a