HOME SWEET HOME

Δείτε το σπίτι των 6 εκατομμυρίων δολαρίων που μένει ο John Krasinski και η Emily Blunt


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

16 Οκτωβρίου 2016

John-Krasinski-Emily-Blunt-house-13.jpg

Ο John Krasinski και η Emily Blunt άφησαν επίσημα το Hollywood, για να μετακομίσουν στην Νέα Υόρκη.  Τα διάσημο ζευγάρι έμεινε για λίγο καιρό στο Manhattan, πριν μείνει για τα καλά στο νέο του σπίτι, λόγω μικρών αλλαγών. Το 3,990 τ.μ. νέο τους απόκτημα, βρίσκεται στο Μπρούκλιν, στην όμορφη γειτονιά του Park Slope, εκεί που και η Kendall Jenner έχει αγοράσει σπίτι 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το εντυπωσιακό σπίτι των 6 εκατομμυρίων δολαρίων, αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, πολλά τζάκια, πολυτελή ξύλινη σκάλα στο εσωτερικό, μοντέρνα κουζίνα με αξιοζήλευτο design και άφθονες διακοσμητικές λεπτομέρειες που το κάνουν να μοιάζει με ένα μικρό μουσείο, καθώς το κτίριο είναι από το 1909 και είχε χτιστεί και σχεδιαστεί από τους αρχιτέκτονες, Arthur R. Koch και Otto Singer.

Η γειτονιά του Park Slope, αποτελεί το ιδανικό μέρος για οικογένειες και πόσο μάλλον για τον John και την Emily που καλωσόρισαν τον Ιούνιο, την δεύτερη κορούλα τους. Παρακάτω θα δείτε τους εσωτερικούς χώρους τους πολυτελούς σπιτιού, όπου θα μείνει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.

J [gallery-706558]