HOME SWEET HOME

Μποέμ ατμόσφαιρα στη Μικρή Βενετία


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

31 Οκτωβρίου 2016

boheme-deco-3a.jpg

Το Λονδίνο είναι ένας από τους αγαπημένους μου προορισμούς για την αύρα και την αισθητική που αποπνέει, για το διακοσμητικό στιλ των σπιτιών και για άλλα πράγματα. Η πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας κρύβει πολλά ανεξερεύνητα διαμάντια που αν τα ανακαλύψεις απλά σε συνεπαίρνουν. Πέρα από το γνωστό Buckingham Palace, την Tower Bridge, το London Eye, υπάρχουν και πράγματα που μπορείς να επισκεφθείς, όπως την Μικρή Βενετία του Λονδίνου, που θυμίζει αρκετά την Βενετία της Ιταλίας.

Στην Μικρή Βενετία, που βρίσκεται βόρεια του Paddington, εκεί όπου το κανάλι του Grand Union συναντά το κανάλι του Regent, υπάρχουν διαμερίσματα τόσο ωραία διακοσμημένα με όμορφες γλάστρες, που δεν μπορείς να σταματήσεις να τα χαζεύεις. Σήμερα θα δούμε ένα από αυτά τα διαμερίσματα, που μου τράβηξε αμέσως την προσοχή, καθώς η διακόσμηση του συνδυάζει το κλασσικό με το μοντέρνο και παραπέμπει σε μια μποέμ ατμόσφαιρα. Κάθε χώρος του σπιτιού είναι σαν ένα έργο τέχνης, από το ξύλινο πάτωμα, τα μικρά τουβλάκια στους τοίχους, μέχρι τις πήλινες γλάστρες.

Η διακόσμηση του διαμερίσματος αυτού, μπορεί να σας κάνει εντύπωση γιατί είναι μοναδική και ιδιαίτερη, αλλά εσείς μπορείτε να βρείτε μικρές όμορφες ιδέες που να ταιριάζουν και στο δικό σας σπίτι!

[gallery-711579]