HOME SWEET HOME

Τα πάντα γύρω μας μυρίζουν, εκτός από τα ρούχα μας!


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

8 Νοεμβρίου 2016

siemens-1aaa.jpg

Τώρα που άλλαξε ο καιρός και μπήκε το κρύο, οι περισσότεροι από εμάς έχουν ανατρέξει στις ντουλάπες τους για να κατεβάσουν τα αγαπημένα τους χειμερινά ρούχα και αναμένουμε πως και πως, για να τα φορέσουμε από την δουλειά μας μέχρι τις βραδινές μας εξόδους. Τα Σαββατοκύριακα που δεν εργαζόμαστε, η διαδικασία του να σκεφτούμε τι θα βάλουμε για να πάμε την αγαπημένη μας βόλτα είναι κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε ευχάριστα. Η αίσθηση του φρεσκοπλυμένου ρούχου πάνω μας και η περιποιημένη εμφάνιση που αντικρίζουμε στον καθρέφτη, μας ανεβάζει την διάθεση.

Η ζωή είναι γεμάτη από όμορφες στιγμές, μία από αυτές είναι όταν συναντάμε τους φίλους μας στις καφετέριες, τα bar και τα εστιατόρια και μοιραζόμαστε τα νέα της εβδομάδας. Η ατμόσφαιρα του κάθε μαγαζιού μπορεί να μας κάνει να περάσουμε ακόμα πιο ευχάριστα σε συνδυασμό με την καλή παρέα, αλλά αμέσως μετά οι μυρωδιές που υπάρχουν στα αγαπημένα μας ρούχα, από το τσιγάρο, τον καπνό, μας κάνουν να αναρωτιόμαστε πάλι αυτή η ενοχλητική μυρωδιά (;). Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε, ούτε σε κάθε μας έξοδο να προσέχουμε την ατμόσφαιρα για να μην μυρίσουν τα αγαπημένα μας outfit.

Σε αυτό τον προβληματισμό μας όμως, υπάρχει μια λύση με την οποία μπορούμε να αφαιρέσουμε κάθε δυσάρεστη οσμή από τα ρούχα μας, σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς πλύσιμο! Ακόμα και στην περίπτωση που τα υφάσματα είναι ευαίσθητα ή δεν πλένονται καν. Όλα αυτά μπορούν να μην μας απασχολούν, χάρη στο πρόγραμμα sensoFresh από τη Siemens με ενεργό οξυγόνο. Μυρωδιές από τσιγάρο, καπνό ή κλεισούρα, τώρα μπορούν να εξαφανιστούν μέσα σε μόλις 30 λεπτά. Το ενεργό οξυγόνο και ένα ευφυές δίκτυο αισθητήρων που παρέχουν προσεκτική, εις βάθος και επιμελή περιποίηση και υγιεινή στα ρούχα μας, αναλαμβάνουν δράση για να μπορούμε να απολαμβάνουμε μια μοναδική φροντίδα που έρχεται από το μέλλον.

Τώρα μπορούν τα ρούχα μας, να είναι γεμάτα καθαριότητα και φρεσκάδα με τον πιο φυσικό και απλό τρόπο, σύμφωνα μάλιστα με τα υψηλότερα στάνταρ υγιεινής. Δεν χρειάζονται απορρυπαντικά, ή χρήση άλλων χημικών ουσιών, και ούτε το νερό είναι απαραίτητο. Μπορούμε να δούμε τα σημαντικά οφέλη που θα έχουν τα ρούχα μας, γιατί πρώτα θα διατηρηθούν για περισσότερο καιρό σαν καινούργια και δεν θα φθείρονται από τα συχνά, καθημερινά πλυσίματα, ενώ παράλληλα θα κάνουμε εξοικονόμηση νερού, απορρυπαντικού και μαλακτικού και το πιο σημαντικό, θα καταναλώνουμε λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα, γιατί είναι κάτι που μας απασχολεί κάθε φορά που κάνουμε τον μηνιαίο προϋπολογισμό μας.

siemens-1aaa

Επίσης, με το πρόγραμμα sensoFresh  της Siemens  κερδίζει και το περιβάλλον, αφού κάνοντας λιγότερα πλυσίματα ανά εβδομάδα, επιβαρύνεται πολύ λιγότερο. Οπότε ότι και να συμβεί στα ρούχα μας, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε! Μπορούμε πια να βγούμε ξέγνοιαστοι, να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε τις όμορφες στιγμές της ζωής, μαζί με τους φίλους μας.

Το νέο πλυντήριο από τη Siemens, φροντίζει για εμάς και μας προσφέρει δύο σημαντικά πράγματα, να μπορούμε να είμαστε πάντα ευπαρουσίαστες, καλοντυμένες και έτοιμες να κερδίσουμε τις εντυπώσεις και να διατηρεί τα ρούχα μας σαν καινούργια, εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά!

https://youtu.be/i6UMJ9pLghs