HOME SWEET HOME

8 DIY Έπιπλα και Διακοσμητικά από κούτσουρα!


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

10 Νοεμβρίου 2016

diakosmitika-koutsoura-7.jpg

Μοναδικά διακοσμητικά αντικείμενα από κορμούς και κούτσουρα που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας με λίγο κόπο και ακόμα λιγότερα χρήματα.

Το ξύλο ως οργανικό υλικό ακόμα και όταν πια έχει υποστεί επεξεργασία έχοντας αλλάξει σχήμα χρώμα και ιδιότητα παραμένει το υλικό που δίνει την αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής στον χώρο. Όταν απλά στοιβάζετε πολλά κούτσουρα δίπλα από το τζάκι δημιουργείται αυτομάτως μια γωνιά πιο φιλική και οικεία, βρισκόσαστε ήδη πιο κοντά στη φύση. Την εποχή που προμηθεύεστε καυσόξυλα μπορείτε να βρείτε κούτσουρα που δεν θα τα χρησιμοποιήσετε για καύση αλλά για να δημιουργήσετε ωραία διακοσμητικά αντικείμενα όπως αυτά που απεικονίζονται παρακάτω.

Με εργαλεία που εύκολα μπορείτε να προμηθευτείτε, λίγο τρίψιμο και βερνίκι για να κάνετε το ξύλο πιο σκούρο, για να του δώσετε γυαλάδα ή για αδιαβροχοποίηση, μπορείτε όταν  βρείτε κάπου έναν κομμένο κορμό δέντρου ή σας περισσέψουν μερικά κούτσουρα να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία και το μεράκι σας για να δημιουργήσετε μοναδικά διακοσμητικά αντικείμενα.

Αν σας άρεσε το άρθρο που διαβάσατε, δείτε περισσότερα στο www.spirossoulis.com– the home issue.

[gallery-714737]