HOME SWEET HOME

Βρείτε το άρωμα για το σπίτι σας που "ξυπνά" ευχάριστα συναισθήματα και αναμνήσεις


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

13 Δεκεμβρίου 2016

onar-deco-a.jpg

Ο χώρος του σπιτιού, που είναι ο προσωπικός μας «παράδεισος», θέλουμε να μυρίζει όμορφα και να μας ηρεμεί από την ένταση της ημέρας. Για να πετύχουμε τον συνδυασμό μιας ωραίας όσφρησης και μια χαλαρωτικής ατμόσφαιρας, ανάβουμε το αγαπημένο μας κερί.

Η επιλογή του ιδανικού κεριού για εμάς, έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Για εμένα, οι μυρωδιές που έχω από την παιδική μου ηλικία συνεχίζουν να μου ενεργοποιούν, μέχρι και σήμερα, αυτόματα την όσφρησή μου. Τα αγαπημένα μου αρώματα είναι τα φρουτώδη, γιατί με το που τα μυρίζω, μου προκαλούν θετικά συναισθήματα. Επειδή κάθε αντικείμενο στο σπίτι μου, έχει την δική του θέση και αξία στην διακόσμηση, έτσι και τα κεριά θέλω να έχουν ωραία μυρωδιά και να είναι σε μια καλαίσθητη βάση.

Μετά από μια βόλτα στα μαγαζιά έπεσε στα χέρια μου, ένα χειροποίητο κερί, εξ ολοκλήρου από την Ελλάδα, με υπέροχη γυάλινη βάση και μοναδικό άρωμα! Τα ONAR κεριά δημιουργήθηκαν, από ένα ζευγάρι Ελλήνων με κοινό πάθος να προσφέρουν αρωματικά κεριά, που περιέχουν αρώματα με τα καλύτερα αιθέρια έλαια και 100% βαμβακερά φιτίλια.

Μπορούμε να επιλέξουμε, πέρα από την μυρωδιά, το μέγεθος, το χρώμα και το ποιο σημαντικό… Μαντέψτε; Τα κεριά Onar είναι φιλικά προς το περιβάλλον και μας δίνουν την δυνατότητα να τα ξαναγεμίσουμε με το μείγμα και την ετικέτα της επιλογής μας.

Τώρα για τις γιορτές, τα Onar κεριά μπορούν να γίνουν τα λαμπερά Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους φίλους μας. Επίσης, εάν θέλουμε μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο, μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους ανθρώπους της Onar, οι οποίοι είναι εκεί όλο χαρά για να μας εξυπηρετήσουν.

Δείτε παρακάτω τα όμορφα κεριά Onar.

[gallery-715906]