Φέτος το δώρο για τις γιορτές μυρίζει "αγάπη"...

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016
onar-2ka.jpg

Τώρα που τα φωτάκια των χριστουγεννιάτικων δέντρων αναβοσβήνουν σε όλα τα καθιστικά και ανάβουμε και τα αγαπημένα μας κεριά, δημιουργούμε μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα, με τα περισσότερα φώτα του σπιτιού να είναι περιττά. Για να χαρίσετε και στα δικά σας πρόσωπα μια όμορφη ατμόσφαιρα στα σπίτια τους, κάντε τους ένα δώρο πρακτικό και chic… Ένα κερί με μοναδική μυρωδιά και καλαίσθητη βάση είναι ότι πρέπει!

Τα κεριά Onar είναι αυτά που ψάχνεται ως ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο, καθώς το brand αυτό μπορεί να σας προσφέρει ιδιαίτερες προτάσεις που θα εντυπωσιάσουν και εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Onar μπορεί να επιμεληθεί για εσάς τα κεριά που θα επιλέξετε στο αγαπημένο σας σχέδιο, χρώμα και μυρωδιά για να τα κάνετε ως δώρο, καθώς και να επέμβει πάνω σε αυτά με διάφορους όμορφους τρόπους. Για παράδειγμα, χάραξη private label σε ξύλινο καπάκι, ετικέτες χρυσοτυπίας, μεταξοτυπία σε κουτιά και pots και τον δικό μας συνδυασμό αρωμάτων.

Φέτος σκέφτηκα, να κάνω κάποιο ξεχωριστό δώρο στην οικογένεια και τους φίλους μου, για να τους κάνουν να χαμογελάσουν μέχρι τα αυτιά. Διάλεξα την πρώτη επιλογή, να χαράξω πάνω στα ξύλινα καπάκια των κεριών τα ονόματα τους και να τυλίξω με μια κόκκινη κορδέλα. Ανυπομονώ από τώρα να στείλω τα δώρα στους αγαπημένους παραλήπτες…

Το δώρο που θα πρωταγωνιστήσει αυτά τα Χριστούγεννα σίγουρα θα είναι τα κεριά Onar.