HOME SWEET HOME

Πώς θα κάνετε το καλύτερο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι φέτος τις γιορτές


30 Δεκεμβρίου 2016

xristougenniatiko-trapezi-a.JPG

Αυτή την στιγμή που μιλάμε έχετε ήδη διακοσμήσει το σπίτι σας βάσει του προσωπικού σας γούστου, οπότε το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας θα ήταν όμορφο να είναι ισορροπημένο αισθητικά με τον υπόλοιπο χώρο. Διαλέξτε το χρώμα που σας αρέσει και συνδυάστε το με χρυσό ή ασημί, για να δώσετε την λάμψη που αρμόζει στο τραπέζι σας. Επιλέξτε να τοποθετήσετε στην μέση ένα όμορφο διακοσμητικό αντικείμενο όπως ένα βάζο με λευκά λουλούδια ή ένα γυάλινο μπολ με μικρά χριστουγεννιάτικα στολίδια τα οποία μπορούν να γράφουν το όνομα του κάθε καλεσμένου και να μοιραστούν. Τα κηροπήγια ή απλά δύο μεσαίου μεγέθους κεριά είναι ωραία λύση, όπως και οι χαρτοπετσέτες σε διάφορα γιορτινά σχέδια μπορούν να δώσουν ένα plus στην γιορτινή σας ατμόσφαιρα. Θα ολοκληρώσετε με τα αγαπημένα σας πιάτα, σερβίτσια και ποτήρια.

Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας όμως για να ολοκληρωθεί χρειάζεται και τις πεντανόστιμες συνταγές σας. Εάν είστε της τελευταίας στιγμής, καθώς δεν έχετε αρκετό χρόνο για προετοιμασία, και ταυτόχρονα θέλετε να ικανοποιήσετε και τον πιο απαιτητικό σας καλεσμένο, βρείτε γιορτινές συνταγές που μπορούν να γίνουν γρήγορα και εύκολα με την κατάλληλη συσκευή, Και αν αναρωτιέστε πώς θα τα κάνετε όλα αυτά και πόσες συσκευές πρέπει να χρησιμοποιήσετε η απάντηση είναι απλή. Μόνο μια! Την Κουζινομηχανή Kenwood. (www.kenwoodworld.com/el-gr)

Προτιμήστε να σερβίρετε μια βελουτέ σούπα για πρώτο πιάτο, πολτοποιώντας την εύκολα και γρήγορα στο μπλέντερ της Κουζινομηχανής Kenwood.Για ορεκτικό, ανοίξτε φύλλο και κάντε μια αφράτη και νόστιμη τυρόπιτα με ωραία μυρωδικά. Είναι πολύ πιο εύκολο από ότι φαντάζεστε με την βοήθεια της Κουζινομηχανής Kenwood χρησιμοποιώντας το εξάρτημα για άνοιγμα φύλλου. Αφού ψιλοκόψετε τις σαλάτες σας στον κόφτη/τρίφτη, μπορείτε να προσθέσετε ρόδι και ξηρούς καρπούς για να τις κάνετε πιο νόστιμες και πιο γιορτινές. 

 

Είναι η καλύτερη επένδυση που έκανα προσωπικά  για τις γιορτές, καθώς μπορώ να φτιάχνω νόστιμα πιάτα στο λεπτό και χωρίς κόπο, πάντα με εγγυημένα αποτελέσματα. Οι Κουζινομηχανές Kenwood (www.kenwoodworld.com/el-gr) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλα τα μίγματα από κέικ και μαρέγκες μέχρι ψωμιά και τσουρέκια, ενώ χάρη στην μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων που διαθέτουν μπορούν να βοηθήσουν σε εργασίες όπως το κόψιμο των λαχανικών, την παρασκευή φύλλου ή ζυμαρικών, παρασκευή σπιτικού κιμά ή λουκάνικων, χυμών και πολλά άλλα. ​

Για το κυρίως πιάτο μπορείτε να επιλέξετε ψαρονέφρι με σάλτσα μυρωδικών της επιλογής σας και για συνοδευτικό πουρέ από κάστανα. Για να κλείσετε με τον καλύτερο τρόπο το γιορτινό σας τραπέζι, προτιμήστε μια σοκολατόπιτα και διακοσμήστε την με κόκκινα cranberries, είναι ένα γλυκό που σίγουρα θα αρέσει στους περισσότερους. Και μην ξεχνάτε ότι με σε ένα καλό δείπνο απαραίτητο είναι και ένα καλό κρασί.

Ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές και φτιάξτε ένα υπέροχο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με την βοήθεια των Κουζινομηχανών της Kenwood και κάντε όλους να μιλάνε για το τραπέζι σας για πολύ καιρό!