HOME SWEET HOME

Η λύση για να απαλλαγείτε από τις τρίχες των αγαπημένων σας κατοικίδιων


20 Ιανουαρίου 2017

dog-aa.jpg

Τρίχες στο χαλί, τρίχες στον καναπέ και αναπόφευκτα τρίχες και στα ρούχα μας. Κατοικίδια όπως ο σκύλος και η γάτα είναι ναι μεν αυτά που μας συντροφεύουν, μας δείχνουν την αγάπη τους κάθε φόρα που μας περιμένουν στο σπίτι αλλά είναι και αυτά που μας αφήνουν χωρίς να το θέλουν τρίχες σε όλα τα μέρη. Τους πρώτους μήνες που έχουμε αποκτήσει το κατοικίδιο μας, δεν μας πειράζει τόσο πολύ αλλά μετά σαν μας πιάνει μια μανία με την καθαριότητα.

Πείτε μου πόσες φορές, ειδικά τον χειμώνα, προσπαθείτε να μαζέψετε τις τρίχες από το χαλί ή από τις γωνίες του σπιτιού. Και να ξέρετε ότι αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι δεν επιλέγουν να έχουν κατοικίδιο. Πια, υπάρχει μια λύση που μας σώζει στην κυριολεξία, κάνει το καθάρισμα παιχνίδι και είναι η λύση για να απαλλαγούμε μια και καλή από τις τρίχες των αγαπημένων μας κατοικίδιων.

Ένας από τους τρόπους για να καθαρίσουμε το χαλί μας και τις επιφάνειες του σπιτιού μας, είναι η ηλεκτρική σκούπα. Τι θα λέγατε αν είχατε μια σκούπα που καθαρίζει αποτελεσματικά και το πιο σημαντικό είναι αθόρυβη. Ξεχάστε όλες τις δυσκολίες του καθαρίσματος, γιατί η Rowenta έχει την σκούπα που θέλουμε να έχουμε όλοι οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων. Η Silence Force Multicyclonic συνδυάζει ένα συνεχές σύστημα αναρρόφησης με απαράμιλλα επίπεδα ησυχίας.


 

Τώρα μπορείτε με μια σκούπα να έχετε μεγάλη απορροφητικότητα σε σκληρά δάπεδα, χαλιά, μοκέτες, 50% οικονομία ενέργειας και το πιο σημαντικό είναι, ότι θα έχετε τα εξαρτήματα maxi και mini turbo brush για να απαλλαγείτε εύκολα από τις τρίχες που αφήνουν οι σκύλοι και οι γάτες.

Κάντε την ζωή σας εύκολη και καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού μαζί με τον σκύλο και την γάτα σας, χωρίς να σας νοιάζουν πια οι τρίχες.