HOME SWEET HOME

Πώς να μεγαλώσετε τον αποθηκευτικό χώρο του υπνοδωματίου σας


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

15 Φεβρουαρίου 2017

bedrooms-a.jpg

Θα ξεκινήσω με μία βασική συμβουλή ότι μπορείτε να αλλάξετε τις κρεμάστρες στην ντουλάπα και να διαλέξετε μια σειρά του ίδιου στιλ για να υπάρχει μια ομοιογένεια και σας προτείνω να επιλέξετε βελούδινες, γιατί δεν πιάνουν τόσο χώρο και κρεμάτε πιο πολλά ρούχα.

Ξεκινήστε φτιάχνοντας μία λίστα με τα πράγματα σας και σκεφτείτε συνδυασμούς στην τοποθέτηση των ρούχων, για να διευκολύνεστε στην καθημερινότητά σας. Αγαπώ τα μεγάλα ψάθινα καλάθια που μπορούν να λειτουργήσουν ως εναλλακτικός χώρος αποθήκευσης και να τοποθετηθούν ή σε μία πλευρά του δωματίου σας ή και κάτω από το κρεβάτι σας. Επιλέξτε ένα έπιπλο λειτουργικό στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε κουτιά αποθήκευσης, όπως θα δείτε στην φωτογραφία. 

Ένας άλλος όμορφος τρόπος είναι να κρεμάσετε τα chic σύνολα σας ως inspiration σε ένα κενό τοίχο του δωματίου σας και έτσι τα αγαπημένα σας κομμάτια θα τα επιλέγετε στο λεπτό.  Το ίδιο μπορείτε να κάνετε τοποθετώντας ένα άγκιστρο πίσω από την πόρτα σας και κρεμώντας και εκεί βασικά πράγματα. Αν από την άλλη αν έχετε μικρό υπνοδωμάτιο μπορείτε πάνω από το κεφαλάρι να βάλετε ντουλάπια για έχετε έναν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο που θα σας κάνει την ζωή εύκολη.

Δείτε στην gallery όλες τις φωτογραφίες αναλυτικά για να επιλέξετε ποια λύση σας ταιριάζει καλύτερα.

 

[gallery-716291]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.