HOME SWEET HOME

10 τάσεις του 2017 που θα μεταμορφώσουν την κουζίνα σας


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

16 Φεβρουαρίου 2017

kitchen-aka.jpg

Μια γενική τάση που έχουμε δει για αυτή την χρονιά για αυτό τον χώρο είναι ο συνδυασμός του μοντέρνου και του παραδοσιακού. Οι λεπτομέρειες που θα δείτε θα κάνουν την κουζίνα να μοιάζει ως ένα μέρος ζεστασιάς που θα θέλετε να μείνετε εκεί για πολλές ώρες. 

Ντουλάπια

Οι ξύλινες επιφάνειες πάντα δημιουργούν μια cozy ατμόσφαιρα στο σπίτι και ειδικά αν το επιλέξετε για τα ντουλάπια της κουζίνας. Απλά προσέξτε τον τόνο του χρώματος που θα προτιμήσετε, γιατί το σκούρο ξύλο δεν ενδείκνυται ενώ το πιο φυσικό και προς το ανοιχτό δείχνει πιο κομψό. Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε το σκούρο γκρι ή το πράσινο του κυνηγού που είναι χρώματα που δεν θα σας δεσμεύσουν, δεν θα τα βαρεθείτε εύκολα και θα δώσουν μια σύγχρονη ματιά στον χώρο σας. 

Πάγκοι

Οι πέτρινοι και οι μαρμάρινοι πάγκοι είναι τάση, το ίδιο και το ακατέργαστο ξύλο, τα οποία μπορούν να δίνουν την αίσθηση του παλιού αλλά μπορούν ταυτόχρονα να αναδείξουν με όμορφο τρόπο την κουζίνα σας. Το καλό είναι ότι καθαρίζονται εύκολα και ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα στιλ διακόσμησης.

Πατώματα

Τα πλακάκια είναι μια όμορφη επιλογή για τις κουζίνες και το χρώμα που σας προτείνουμε είναι το χρώμα της τερακότας ή αλλιώς στο χρώμα της επιλογής σας με κάποιο σχέδιο γεωμετρικό ή με λουλούδια.

Στην gallery που ακολουθεί θα δείτε πολλές ιδέες που θα σας δώσουν το απαραίτητο inspiration για να μεταμορφώσετε και την δική σας κουζίνα με κάποιες από τις τάσεις του 2017. 

 

[gallery-716300]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.