HOME SWEET HOME

Τρόποι για να ερωτευτείτε και πάλι το σπίτι σας


30 Μαρτίου 2017

ava.jpg

1. Διαλέξτε 10 αντικείμενα που δεν θέλετε πια και χαρίστε τα. Μπορείτε να νομίζετε ότι με όλα τα αντικείμενα που έχετε είσαστε δεμένη, αλλά πιστέψτε μας έτσι και πάρετε μία άδεια σακούλα σίγουρα θα τη γεμίσετε με πράγματα που τελικά δεν θέλετε, δεν χρησιμοποιείτε ή είναι χαλασμένα.

2. Κάντε μία ανακατάταξη στο χώρο. Μικρή ή μεγάλη εξαρτάται από εσάς. Αλλάξτε το πώς έχετε βάλει τον καναπέ ή τον πώς έχετε βάλει τα αρώματά σας και τα καλλυντικά σας στο μπάνιο. Τέτοια αλλαγές φέρνουν μία ανανέωση.

3. Βάλτε λίγο κίτρινο. Και όμως το κίτρινο είναι ένα χρώμα που φέρνει χαρά και είναι και φωτεινό. Φέτος κιόλας είναι η χρονιά του.

4. Αγοράστε φυτά και λουλούδια. Τα φυτά εσωτερικού χώρου δίνουν έναν αέρα ηρεμίας μέσα στο σπίτι, ενώ ένα μπουκέτο λουλούδια αποκλείεται να μην σας φτιάξει τη διάθεση.

5. Καθαρίστε. Η ενέργεια ενός σπιτιού αμέσως αλλάζει μόλις αυτό είναι καθαρό. Φαίνεται η ομορφιά του. Και όλες μας ξέρουμε ότι το μέρος για να ξεκινήσει κανείς το καθάρισμα του σπιτιού είναι η κουζίνα. Ήρθε η ώρα να πατάξουμε τη στίβα με τα άπλυτα πιάτα, χρησιμοποιόντας το αγαπημένο μας AVA, το οποίο κάνει το πλύσιμο παιχνιδάκι χάρη στην απαλή υφή του, ενώ ξεβγάζεται και εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Μία καθαρή κουζίνα σημαίνει μία χαρούμενη ζωή στο σπίτι.

6. Φωτίστε το. Να θυμάστε πως οι χώροι φαίνονται μεγαλύτεροι και πιο ανοιχτοί και έχουν και καλύτερη ατμόσφαιρα αν έχουν τρεις πηγές φωτός.

7. Κάντε το σπίτι σας το playground σας. Ανάλογα με το τι σας αρέσει να κάνετε μέσα στο σπίτι σας, διαμορφώστε έτσι και το χώρο. Αν σας αρέσει να δέχεστε φίλους και να βλέπετε ταινίες, τότε διαμορφώστε το σαλόνι. Αν είσαστε γυναίκα που παίρνει τη δουλειά γραφείου και στο σπίτι, τότε φτιάξτε ένα όμορφο γραφείο.

8. Αλλάξτε κουρτίνες. Και δείτε αμέσως το σπίτι σας να αλλάζει.

9. Βάλτε τέχνη. Ένα σπίτι γίνεται σπίτι όταν υπάρχουν πράγματα στους τοίχους. Ναι, γίνεται πιο ζεστό, πιο...σπιτίσιο.

10. Πάρτε πράγματα που σας αρέσουν. Σας αρέσει ένα συγκεκριμένο σαπούνι για το μπάνιο; Θέλετε το ψυγείο σας να έχει πάντα ροζ λεμονάδα. Τότε φροντίστε να μην ξεμένετε από αυτά. Είναι οι μικρές απολαύσεις αυτές που σας δίνουν χαρά.

11. Πάντα να έχετε ένα καλό βιβλίο. Στο κομοδίνο σας ή στο coffee table. Πιστέψε μας σε στιγμές που θα θέλετε να χαλαρώσετε και να ξεφύγει λίγο το μυαλό σας, αυτό είναι το κόλπο.

12. Αρωματίστειτε το χώρο σας. Με κεριά, με κάποιο σπρέι για τα σεντόνια. Και κυρίως - και πολύ σημαντικό - απομακρύνοντας τα σκουπίδια.

13. Κάντε γεύματα στο σπίτι. Το να μαγειρεύετε και να τρώτε σπίτι, αλλά και το να το ανοίγετε στους φίλους σας και να κάνετε καλέσματα, αμέσως κάνει το σπίτι πιο ζωντανό. Μην διστάζετε να περνάτε χρόνο στο σπίτι με τους φίλους σας και να τους φροντίζετε μαγειρεύοντάς τους, άλλωστε ένα σπίτι γεμάτο ζωή είναι ένα σπίτι γεμάτο ομορφιά. Και για τα πιάτα και τα σκεύη που θα μείνουν πίσω, μην ανησυχείτε. Υπάρχει το AVA. Διαλέξτε μία από τις δύο διαφορετικές σειρές - AVA Περλέ (με χαμομήλι και με χαμομήλι και λεμόνι) ή το AVA Ξύδι Action (με ξύδι και με ξύδι, μήλο και μέντα) και μη φοβάστε τίποτα! Όρεξη για για όμορφες στιγμές να έχετε και τα πιάτα πλένονται.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα