HOME SWEET HOME

Το σπίτι που αφήνει η Lauren Conrad είναι βγαλμένο από όνειρο


MMEINTANI

14 Μαΐου 2017

abaca-315534-008.jpg

Από reality star κατάφερε να εξελιχθεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες συγγραφείς και business women ενώ αυτό που θεωρείται σήμα-κατατεθέν της είναι το άψογο στιλ της σε ό,τι κι αν έχει καταπιαστεί. Το σπίτι της λοιπόν δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, αφού η ίδια είναι το ίνδαλμα των περισσότερων γυναικών όσον αφορά τη διακόσμηση, χάρη στην εξαιρετική αισθητική που διαθέτει.

[gallery-716840]

Η εγκυμονούσα Lauren επέλεξε να μετακομίσει αφήνοντας την έπαυλη όπου διέμενε με τον σύζυγό της, William Tell, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο κλέβει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Η συγκεκριμένη κατοικία βρίσκεται στην California και πλέον έχει βγει προς πώληση για 7 εκ. δολλάρια παρόλο που το ζευγάρι την είχε αγοράσει για 4.4 εκ. πριν δύο χρόνια περίπου.

Με διακόσμηση που κλίνει προς το Ισπανικό στιλ, διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια, οι τοίχοι είναι κυρίως στο χρώμα του λευκού το οποίο κάνει τον χώρο να δείχνει ακόμα πιο ανοιχτός και μεγάλος ενώ υπάρχει και ένα στρογγυλό δωμάτιο που λειτουργεί ως dressing room και έχει θέα σε ένα υπέροχο μπαλκόνι. Αλήθεια, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τη Lauren.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα