HOME SWEET HOME

Το νο1 tip για το σωστό πλύσιμο των ρούχων


10 Ιουλίου 2017

washing-machine-miele.jpg

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν βάλεις ένα πλυντήριο.

Πρέπει πάντα να διαβάζεις τις ετικέτες των ρούχων. Σε τι θερμοκρασία πλένονται; Μπαίνουν στο πλυντήριο. Επιτρέπεται το bleach; Μήπως θέλουν στεγνό καθάρισμα; Το κάθε ρούχο έχει τη δική του ιδιαιτερότητα, και τρόπος φροντίδας. Φρόντισε να τον μάθεις.

Χώρισε τα ρούχα σε λευκά, ανοιχτόχρωμα, σκούρα και ευαίσθητα. Επίσης για οικονομία χρόνου, μπορείς να πλύνει λευκά και ανοιχτόχρωμα μαζί.

Τσέκαρε αν οι τσέπες είναι άδειες, κλείσε τα φερμουάρ και όποια ρούχα χρειάζεται να τα γυρίσεις από την ανάποδη (όπως τα jeans) να το κάνεις.

Μάθε ποια ρούχα πλένονται με κρύο νερό, ποια με ζεστό και ποια με καυτό. Το κρύο νερό είναι για ευαίσθητα υφάσματα και ντένιμ. Το ζεστό είναι ιδανικό για λευκά και ανοιχτόχρωμα και το καυτό για πετσέτες.

Να προσέχεις τι απορρυπαντικά χρησιμοποιείς και να γεμίζεις τα 3/4 του κάδου με ρούχα.

Η No1 ομως ένα συμβουλή μας είναι: Πάρε ένα καλό πλυντήριο ρούχων!

Και όταν εννοούμε καλό πλυντήριο, εννοούμε πως ήρθε η στιγμή για Miele. Είναι αναμφισβήτα και δοκιμασμένα η καλύτερη εταιρεία στη φροντιδα των ρούχων, με χαμηλότερες καταναλώσεις, εντελώς αθόρυβη λειτουργία, ειδικά προγράμματα για να μπορεί να πλύνει με ασφάλεια ακόμα και τα πιο ευαίσθητα ρούχα. Έχει πατενταρισμένο κάδο που δημιουργεί ένα φιλμ νερού ανάμεσα στην επιφάνεια του και στα ρούχα, ώστε να τα προστατεύει ενώ τα πλένει. Είναι ελεγμένο για να έχει διάρκεια ζωής 20 έτη.

Tο καλύτερο είναι πως τώρα τον Ιούλιο η Miele σου επιστρέφει το 15% σε όποια συσκευή φροντίδας ρούχων κι αν αγοράσεις! Οπότε μήπως να πάρεις κι εκείνο το στεγνωτήριο ή το πλυντηριο στεγνωτήριο που ήθελες;

Για σκέψου το. Είναι ευκαιρία!