Η διακοσμητική πινελιά που θα κρύψει τα σημάδια από τον τοίχο

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017
thehomeissue-home-1024x585.png

Έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να τα εξαφανίσετε, αλλά ακόμα δεν έχετε βρει ή δεν έχετε προλάβει να αναζητήσετε την λύση που θα απαλλάξει τους τοίχους σας από αυτά. Από εδώ και πέρα, σας προτείνουμε την λύση για να μην χρειάζεται να τα αντικρίζετε πια, χάρη σε αυτήν την υπέροχη διακοσμητική ιδέα.

Ετοιμαστείτε να δώσετε στιλ στο χώρο σας και ταυτόχρονα να εξαφανίσετε από το οπτικό σας πεδίο ό,τι σας ενοχλεί με αυτόν τον τρόπο.

Σταντ Ρούχων Χρησιμοποιήστε ένα σταντ ρούχων ή ένα κουρτινόξυλο που να ταιριάζει με την διακόσμηση του υπόλοιπου χώρου. Προτιμήστε σταντ και κουρτινόξυλα σε μεταλλικές αποχρώσεις που θα δώσουν έναν τόνο πολυτέλειας στον χώρο και θα κάνουν την κατασκευή σας να μοιάζει πιο ακριβή. Περάστε και κρεμάστε από το σταντ για τα ρούχα μια κουρτίνα. Μετακινήστε το σταντ και τοποθετήστε το στο σημείο ακριβώς του τοίχου που υπάρχουν τα σημάδια που θέλετε να κρύψετε. Η κουρτίνα, εκτός από το γεγονός οτι καλύπτει τα αντιαισθητικά σημάδια, δίνει την αίσθηση ότι υπάρχει παράθυρο πίσω από αυτήν, ενώ δεν υπάρχει. Επιπλέον, η ψευδαίσθηση αυτή λειτουργεί θετικά και στην ψυχολογία την δική σας και των επισκεπτών σας, όταν βρίσκεστε σε ένα μικρό και όχι διαμπερές διαμέρισμα, αφού υποσυνείδητα πιστεύετε και νιώθετε οτι το σπίτι έχει περισσότερα παράθυρα, άρα, περισσότερες πηγές φυσικού φωτός.

Η κουρτίνα, που θα επιλέξετε Θα κάνει τον χώρο σας να μοιάζει πιο αφηρημένος και καλλιτεχνικός, σαν ένας πίνακας τέχνης μέσα στο σπίτι σας. Γι'αυτό φροντίστε να είναι αρκετά μακριά και πλούσια για να δίνει μια αρχοντική νότα στον χώρο σας. Για να πετύχετε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, δείτε εδώ πώς να προσθέσετε εύκολα μάκρος στις κουρτίνες σας με αυτά τα έξυπνα tips.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Πώς θα διακοσμήσετε το βασικό στοιχείο του καθιστικού σας

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα