HOME SWEET HOME

Πώς μια αρχιτέκτονας διπλασίασε τον χώρο της κουζίνας της


1 Αυγούστου 2017

thehomeissue-doublekitchen00-1024x585.jpg

Έτσι λοιπόν, κατέληξαν σε ένα όμορφο, ψηλοτάβανο και με μεγάλα παράθυρα σπίτι που το αγάπησαν με την πρώτη ματιά. Ωστόσο, υπήρχαν κάποια σημεία του σπιτιού που χρειάζονταν μια ανανέωση. Αποφάσισαν να ξεκινήσουν από την κουζίνα η οποία ήταν πολύ μικρή, κλειστή και απομονωμένη από το υπόλοιπο σπίτι με έναν τοίχο.

Η κουζίνα ήταν πολύ μικρή, κλειστή και απομονωμένη από το υπόλοιπο σπίτι με έναν τοίχο.

Η Tina Ladd σκέφτηκε έναν μοναδικό τρόπο για να μεγαλώσει την κουζίνα της: γκρέμισε τον τοίχο που την χώριζε από το σαλόνι και δημιούργησε έναν ενιαίο χώρο. Έπειτα έβαλε νέα ντουλάπια και έναν πανέμορφο πάγκο στη μέση.

Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες είχαν εξοπλίσει την κουζίνα με πανέμορφες ηλεκτρικές συσκευές, γι αυτό και αποφάσισε να κάνει τις όποιες παρεμβάσεις γύρω τους. Το ψυγείο, για παράδειγμα, ήταν αδύνατο να φύγει από τη θέση του – ωστόσο, οι ηλεκτρικές συσκευές αποτέλεσαν άξονες πάνω στους οποίους έγινε η ανακαίνιση.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Πώς θα διακοσμήσετε το βασικό στοιχείο του καθιστικού σας

[gallery-716821]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα