HOME SWEET HOME

Πρωτότυπα αντικείμενα για να κρεμάσετε στον τοίχο σας


5 Σεπτεμβρίου 2017

walls.gif

Υπάρχουν 17 εναλλακτικά πράγματα που μπορείτε να βάλετε σε ένα κάδρο και να κάνετε τη διαφορά.

Chinoiserie: Οι Chinoiserie ταπετσαρίες είναι ιδιαίτερες και για πολλούς υπερβολικές για να επενδυθούν πάνω σε έναν ολόκληρο τοίχο. Μπορείτε, όμως, να εντάξετε στον τοίχο του καθιστικού σας ένα τρίπτυχο με χρυσά λεπτής πατούρας κάδρα και μέσα να βάλετε κομμάτια από Chinoiserie ταπετσαρίες.

Συμβουλή: Το μέγεθος των κάδρων θα πρέπει να είναι ανάλογο με το μέγεθος του τοίχου στον οποίο θα μπουν. Αν ο χώρος του καθιστικού σας είναι μεγάλος τότε μη διστάσετε να βάλετε μεγάλα κάδρα.

Μεταξωτά φουλάρια: Ένα παλιό αγαπημένο σας μεταξωτό φουλάρι ή ακόμη και ένα μικρότερο μαντίλι που η φθορά του έγινε εμφανής και τα σημάδια του χρόνου κάνουν αισθητή την παρουσία τους με τρυπούλες και τραβήγματα μπορεί εύκολα να γίνει το θέμα ενός κάδρου.

Χειρόγραφα: Μια χειρόγραφη επιστολή, καρτ ποστάλς με αφιερώσεις ή ένα σημαντικό έγγραφο συναισθηματικής αξίας μπορεί να αποτελέσει το θέμα ενός κάδρου. Η τοποθέτηση αυτών σε ένα σημείο οπτικά εύκολα προσβάσιμο θα αναβιώνει το συναίσθημα πίσω από το μήνυμα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Διαβάστε ακόμα: Οικονομικοί τρόποι για να στολίσουμε τον τοίχο πίσω από την τηλεόραση

[gallery-716772]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα