HOME SWEET HOME

8 deco tips που θα φέρουν το Παρίσι στο σπίτι σας


6 Σεπτεμβρίου 2017

487ca9bb7b5e54adf7c30aa31b3dd64f.jpg

Σπίτια που είναι κλασικά, αλλά με μια μοντέρνα πινελιά. Με άλλα λόγια, τα γαλλικά διαμερίσματα μοιάζουν πολύ με το στιλ των Παριζιάνων γυναικών – είναι απλά και διαχρονικά. Αν αναρωτιέστε τι κάνουν για να το καταφέρουν, μπορείτε να το μάθετε παρακάτω.

Αναμείξτε στοιχεία Οι Γάλλοι λατρεύουν να «μπερδεύουν» vintage και σύγχρονα έπιπλα. Δεν έχουν καμιά αναστολή στο να τοποθετήσουν μια μοντέρνα καρέκλα δίπλα σε μια ντουλάπα του 18ουαιώνα. Αυτό δημιουργεί μια δυναμική που ενώνει διαφορετικές περιόδους και στιλ.

Αγκαλιάστε τις ατέλειες Οι Γάλλοι δεν είναι τελειομανείς. Δίνουν αξία στα οικογενειακά κειμήλια και τα ενσωματώνουν στους χώρους. Δεν θα πετάξουν μια καρέκλα επειδή το δέρμα έχει λερωθεί και δεν τους πειράζουν οι μικροφθορές στα ξύλινα πατώματα. Το αποτέλεσμα; Ένας χώρος που φαίνεται πως έχει ζωή και δεν είναι αποστειρωμένος.

Να είστε τολμηροί Αν θέλετε να διακοσμήσετε σαν τους Γάλλους πρέπει να γνωρίζετε τρία μυστικά: να θυμάστε πως το τέλειο δεν υπάρχει, να γνωρίζετε τον τρόπο για να αναμειγνύετε διαφορετικές περιόδους και να είστε τολμηροί στις επιλογές σας. Μην ανησυχείτε για το αν τα κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους. Αρκεί να ταιριάζουν οι αναλογίες και να σας αρέσουν πραγματικά – θα βρείτε το προσωπικό σας στιλ δοκιμάζοντας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα διακοσμήσετε ένα καθιστικό που έχει μαύρο καναπέ

[gallery-716912]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα