HOME SWEET HOME

Τα καλύτερα φυτά που μπορούμε να βάζουμε στο υπνοδωμάτιό μας


11 Σεπτεμβρίου 2017

75948.jpg

Ένας υπέροχος, φυσικός τρόπος για να έχετε έναν καλύτερο και πιο ποιοτικό ύπνο είναι να γεμίσετε το σπίτι σας με φυτά. Τα φυτά, ιδίως στον χώρο του υπνοδωματίου, θα βελτιώσουν τον ύπνο σας αλλά και την υγεία σας γενικότερα. Δείτε, λοιπόν, ποια είναι τα καλύτερα φυτά που μπορείτε να έχετε στο υπνοδωμάτιό σας.

Αλόη Η αλόη καθαρίζει τον αέρα και βοηθάει στο να έχετε έναν πιο ξεκούραστο ύπνο. Μάλιστα, το συγκεκριμένο φυτό είναι ιδανικό για κάθε χώρο του σπιτιού μιας και δεν χρειάζεται πολύ φως για να ζήσει.

Σανσεβιέρια Τα πράσινα και κίτρινα φύλλα της Σανσεβιέρια μπορούν να ταιριάξουν τέλεια σε κάθε ντεκόρ. Το φυτό αυτό καθαρίζει τον αέρα όπως κάνει και η αλόη πράγμα που βοηθάει στο να έχετε έναν πιο γαλήνιο ύπνο.

Λεβάντα To υπέροχο άρωμα της λεβάντας είναι αυτό που μπορεί να σας χαλαρώσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η λεβάντα μειώνει το άγχος και ρίχνει την πίεση και επομένως σας κάνει να νυστάζετε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Gallery: Φυτά για το υπνοδωμάτιό μας

[gallery-717460]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα