HOME SWEET HOME

9 τρόποι για να δείχνει το καθιστικό σας πιο "ακριβό"


2 Οκτωβρίου 2017

w1000-h1000-2-258x200-2x.jpg

Βάλτε πρασινάδα Ορίστε μια γωνία στο σαλόνι σας με φυτά εσωτερικού χώρου διαφόρων χρωμάτων και ειδών. Διαφορετικά είδη φυτών και σε διαφορετικές κομψές γλάστρες που θα ταιριάζουν στο χώρο δίνοντας με εναλλακτικό τρόπο αέρα πολυτέλειας.

Κατασκευάστε ένα ψεύτικο τζάκι Τις περισσότερες φορές το «φαίνεστε» είναι πιο εντυπωσιακό από το «είναι» πόσο μάλλον όταν μιλάμε για διακόσμηση. Μη χάνετε χρόνο και δημιουργήστε ένα διακοσμητικό τζάκι στο σαλόνι σας. Σαφώς το οικονομικό κομμάτι δε θα έχει καμία σχέση με το κόστος ενός κανονικού τζακιού αλλά το αποτέλεσμα θα είναι σχεδόν το ίδιο. Η πολυτέλεια στο σαλόνι σας! Το τζάκι θα μοιάζει αληθινό ιδιαίτερα αν το επενδύσετε με μάρμαρο ή πλακάκια σε διάφορα μοτίβα.

Βάλτε καθρέφτη στο σαλόνι σας Ο καθρέφτης αποτελεί ένα μοναδικό αντικείμενο πολυτέλειας που μπορεί κάποιος να βάλει στο σαλόνι του. Προτιμήστε να τοποθετήσετε τον καθρέφτη σας κοντά σ’ ένα παράθυρο έτσι ώστε να ακτινοβολεί ακόμα περισσότερο το φυσικό φως σε όλο το υπόλοιπο δωμάτιο. Μην ξεχνάτε πως ο καθρέφτης θα προσθέτει αρκετά τετραγωνικά στο χώρο και θα κάνει το καθιστικό σας να φαίνεται μεγαλύτερο. Αν επιλέξετε καθρέφτη με πηχάκι φροντίστε να είναι σε χρυσό χρώμα έτσι ώστε να δώσει ακόμα μια κομψή νότα στο χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Οι πιο έξυπνοι τρόποι για να ομορφύνετε το μπάνιο σας

[gallery-716708]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα