HOME SWEET HOME

5 πράγματα που δεν πρέπει να αποθηκεύονται στο μπάνιο


18 Οκτωβρίου 2017

scent-sticks-fragrance-aromatic-161599-copy.jpeg

Φάρμακα Όλα αυτά τα χρόνια νομίζατε πως το καλύτερο μέρος για να αποθηκεύετε τα φάρμακά σας είναι στο ντουλάπι του μπάνιου σας. Η αλήθεια είναι, όμως, πως οι μεγάλες αλλαγές στη θερμοκρασία και στα επίπεδα υγρασίας από τα ζεστά μπάνια που συνηθίζετε να κάνετε ιδίως του χειμερινούς μήνες. δεν κάνουν καθόλου καλό στα φάρμακά σας. Μάλιστα επιταχύνουν την ημερομηνία λήξης τους. Καλό είναι, λοιπόν, να αποθηκεύετε τα φάρμακά σας σε κάποιο στεγνό ή δροσερό μέρος.

Προϊόντα μακιγιάζ και πινέλα Η ζέστη και η υγρασία του μπάνιου μπορεί επίσης να δημιουργήσει πρόβλημα στα προϊόντα μακιγιάζ σας. Επιπλέον τα πινέλα μακιγιάζ αναπτύσσουν έτσι κι αλλιώς εύκολα μικρόβια, βακτήρια και μούχλα. Βάζοντάς τα στο μπάνιο κάνετε ακόμα χειρότερη την κατάσταση. Φροντίζετε να πλένετε συχνά τα πινέλα σας με ζεστό νερό και σαπούνι και να τα φυλάτε στο υπνοδωμάτιό σας.

Άρωμα Η ζέστη και η υγρασία μπορεί να κάνει το άρωμά σας να εξατμίζεται πιο γρήγορα. Βάλτε, λοιπόν, κάπου αλλού.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Οι πιο έξυπνοι τρόποι για να ομορφύνετε το μπάνιο σας

[gallery-716708]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα