HOME SWEET HOME

Κουρτίνες: Το οικονομικό κόλπο που μεταμορφώνει το σπίτι


6 Νοεμβρίου 2017

thehomeissue-curtains3-1024x585.jpeg

Ωστόσο, με πολύ λίγα χρήματα και τη σωστή… τεχνική, μπορείτε να διαμορφώσετε τις κουρτίνες σας με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται κομψές και ακριβές. Ας δούμε πως!

Ένας συνδυασμός που ποτέ δεν μπορεί να είναι λάθος είναι οι λευκές λινές κουρτίνες σε μαύρο κουρτινόξυλο.

Ξεκινήστε με τα βασικά Ένας συνδυασμός που ποτέ δεν μπορεί να είναι λάθος είναι οι λευκές λινές κουρτίνες σε μαύρο κουρτινόξυλο. Ο συνδυασμός αυτός ταιριάζει στα πάντα, από κλασσικούς μέχρι μοντέρνους χώρους. Επίσης σας δίνει την δυνατότητα να «παίξετε» με τα χρώματα σε άλλα σημεία του δωματίου χωρίς να ανησυχείτε πως ο χώρος θα είναι υπερβολικά φορτωμένος.

Βρείτε οικονομικές λύσεις Μπορείτε να βρείτε πραγματικά οικονομικές λύσεις σε κουρτίνες που θα μοιάζουν ακριβές αλλά δεν θα είναι. Διαλέξτε το πάχος που σας αρέσει, ανάλογα με το φως που θέλετε να μπαίνει στο σπίτι σας. Να θυμάστε πως όσο όποια βαριές είναι, τόσο πιο επίσημες φαίνονται. Αφού επιλέξετε τις λευκές σας κουρτίνες, τοποθετήστε τις σε μαύρο κουρτινόξυλο και θα έχετε τον τέλειο συνδυασμό.

Χρησιμοποιήστε κρίκους Οι κρίκοι είναι πολύ βολικοί και κάνουν το άνοιγμα και το κλείσιμο της κουρτίνας πολύ εύκολο. Οι διακοσμητικές τάσεις τους θέλουν γυαλιστερούς. Μην τους παραλείψετε, καθώς είναι πολύ κομψοί και δημιουργούν οπτικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:

Το σπίτι της Cindy Crawford είναι το ίδιο classy με εκείνη

[gallery-717558]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα