HOME SWEET HOME

Βασικά tips για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου


MMEINTANI

19 Νοεμβρίου 2017

696592ef2bad1ac65e8f67a43d608bc6-christmas-living-rooms-christmas-time.jpg

Αυτό το Σαββατοκύριακο ειδικά άκουσα από πολλές γνωστές μου ότι πρόκειται να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, επομένως μιας και η σημερινή βροχερή Κυριακή ενδείκνυται για κάτι τέτοιο, καλό είναι να δούμε τρία βασικά βήματα που πρέπει να ξέρουμε, όσον αφορά τη σειρά με την οποία προσθέτουμε τα διάφορα διακοσμητικά και στολίδια.

1. Ξεκινάμε από τα φωτάκια, τα οποία τυλίγουμε περιμετρικά του δέντρου και φροντίζουμε να τα "πλέξουμε" ανάμεσα στα κλαδιά, όχι απλά να τα τοποθετήσουμε επάνω.

2. Σειρά έχει η γιρλάντα, την οποία μάλιστα μπορούμε να την τυλίξουμε και γύρω από τον κορμό του δέντρου μας για να τον κρύψουμε και να δώσουμε και ένα ωραίο twist.

3. Τα στολίδια μπαίνουν τελευταία και είναι ίσως τα πιο βασικά για να δώσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, είτε πιο γεμάτο είτε πιο μίνιμαλ. Το μυστικό για να κάνουμε το δέντρο μας να δείχνει πιο εντυπωσιακό είναι να προσθέτουμε ακόμα περισσότερα στολίδια, ακόμα κι όταν θεωρούμε ότι έχει ήδη πολλά.

[gallery-717865]

Στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να δείτε μερικά χριστουγεννιάτικα δέντρα για να σας εμπνεύσουν και stay tuned γιατί ακολουθούν πολλά ακόμη χριστουγεννιάτικα tips για τις γιορτές που έρχονται.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα