HOME SWEET HOME

8 τρόποι για να μοιάζει το σπίτι σας με cozy σαλέ


23 Νοεμβρίου 2017

chemineecosyinspiration.jpg

Cozy νύχτες πρεμιέρας Αν η απόχρωση του καναπέ σας κινείται στα ζεστά χρώματα, όπως το καφέ, τότε από μόνος του προσθέτει στο σαλόνι σας μια extra ζεστασιά. Αν είναι και γωνιακός τότε είναι ο ιδανικός για εκείνες τις βραδιές που μαζεύεται όλη η παρέα για movie night.

Τζάκι και κόκκινο κρασί Δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερο τόπο χαλάρωσης για να σας προτείνουμε. Τρεις είναι οι παράγοντες της επιτυχίας, αναμμένο τζάκι, κόκκινο κρασί και φυσικά καλή παρέα. Όσοι έχετε τζάκι γνωρίζετε πολύ καλά πως με το που πιάσουν τα κρύα (καλή ώρα), σκέφτεστε πότε να ανάψετε το τζάκι. Ε! Ανάψτε το, και πάνω στο υπέροχο χαλί που ήδη έχετε στρώσει, τοποθετήστε 1 με 2 πουφ και είστε έτοιμοι για να περάσετε τα πιο ρομαντικά βράδια σας στο σπίτι.

Τα κεριά άναψαν Ανάψτε κεριά σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σας αποφασίσετε να περάσετε την ώρα σας. Από μόνα τους έχουν την δύναμη να μεταδίδουν γαλήνη με τη φλόγα τους σε εσάς και στον χώρο σας. Προτιμήστε τα αρωματικά κεριά βανίλιας.

Cover up Το πιο εύκολο και αποτελεσματικό από όλα τα tips. Φλις κουβερτάκια, τα λατρεύετε και εσείς και εμείς. Είναι η μόνιμη «κάλυψή» σας από το κεφάλι μέχρι τα πατουσάκια, τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Καλό λοιπόν θα ήταν να υπάρχουν 2 με 3, σε ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο του σπιτιού, για παράδειγμα στη γωνίτσα του καναπέ του σαλονιού σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: 6 τρόποι για να φέρουμε το Hygge στη διακόσμησή μας

[gallery-717390]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα