HOME SWEET HOME

Οι deco τάσεις που θα δούμε παντού τον χειμώνα


28 Νοεμβρίου 2017

8bbb1f90c4bdfdfc757a5b0e0f170252.jpg

Αυτό το χειμώνα αναμένονται χρώματα και υφές που θα κάνουν το σπίτι σας να ξεχωρίσει. Όπως γίνεται συνήθως, το Pinterest στέκεται ως μάρτυρας όλων των τάσεων που προτιμούν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών, αλλά και οι επαγγελματίες διακοσμητές. Βέβαια, να θυμάστε πάντα να επιλέγετε αυτά που σας αρέσουν, ωστόσο μερικές μικρές αλλαγές με την έλευση του χειμώνα θα ομορφύνουν και θα ανανεώσουν το σπίτι σας.

Βελούδο Τι θα μπορούσε να είναι πιο απαλό και ταυτόχρονα πιο κομψό από το βελούδο; Το ύφασμα αυτό είναι ιδιαίτερο και ταιριάζει απόλυτα με τον ερχομό του χειμώνα. Προσθέτει μεγάλο οπτικό ενδιαφέρον και μπορεί να δώσει στο σπίτι σας την υφή που λείπει. Μια πολυθρόνα, ένας καναπές ή ακόμα και μικρότερες παρεμβάσεις όπως μαξιλάρια ή ένα βελούδινο τραπεζομάντηλο είναι σίγουρο πως έχουν να προσφέρουν πολλά στη διακόσμηση του χώρου σας.

Ροζ Το millennial pink συνεχίζει να είναι πρώτο στις προτιμήσεις των ιδιοκτητών κι ας έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από τότε που έκανε την εμφάνισή του. Βάψτε έναν τοίχο, χρησιμοποιήστε ένα ριχτάρι στον καναπέ σας ή επιλέξτε μερικά διακοσμητικά αντικείμενα σε millennial pink για να εντάξετε στο σπίτι σας την όμορφη αυτή απόχρωση.

Σκούρο πράσινο Μπορεί τα φύλλα να αλλάζουν χρώμα έξω, μέσα όμως τα πράγματα παραμένουν… πράσινα. Το σκούρο πράσινο θα πρωταγωνιστήσει στους εσωτερικούς χώρους και θα το συναντήσουμε αρκετά στα ντουλάπια της κουζίνας. Φυσικά μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε δωμάτιο, όπως πχ στο υπνοδωμάτιό σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Διακoσμητικές ιδέες με ταπετσαρίες που θα σας ενθουσιάσουν

[gallery-716609]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα