HOME SWEET HOME

Διακοσμήστε το σπίτι σας χριστουγεννιάτικα με πολύ χαμηλό budget


7 Δεκεμβρίου 2017

thehomeissue-christmas-2-1024x585.jpg

Μπάλες Οι μπάλες δεν είναι χρήσιμες μόνο για το στολισμό του δέντρου. Κάποιες ιδιαίτερες μπάλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο γενικότερο στολισμό του σπιτιού. Κόψτε λωρίδες από ύφασμα και κολλήστε τις γύρω-γύρω σε μπάλα από φελιζόλ ή κολλήστε χάντρες από κάποιο παλιό κολιέ. Έτσι θα μεταμορφώσετε στο λεπτό σούπερ οικονομικές μπάλες δημιουργώντας τα πιο όμορφα στολίδια.

Δώρα Αν έχετε ήδη πολλά δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υπόλοιπα για να στολίσετε τη βιβλιοθήκη σας. Εναλλακτικά φτιάξτε μόνοι σας δώρα τυλίγοντας διάφορα αντικείμενα του σπιτιού, ώστε να αποκτήσει το σπίτι σας, εύκολα και οικονομικά, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Σπιτικά μπισκότα Μια υπέροχη ιδέα είναι να φτιάξετε με τα παιδιά σας χριστουγεννιάτικα μπισκότα σε διάφορα σχέδια και σχήματα και να τα κρεμάσετε στα παράθυρα. Θα κάνετε όλο το σπίτι να μυρίσει υπέροχα και να δείξει πανέμορφο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

12 τρόποι για να διακοσμήσετε τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια

[gallery-717914]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα