HOME SWEET HOME

Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα ξετρελάνουν τους home lovers


19 Δεκεμβρίου 2017

original19233.jpg

Έχοντας αυτό ακριβώς στο μυαλό μας, μπορούμε να προσαρμόσουμε ανάλογα και τη λίστα με τα δώρα που πρόκειται να χαρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Christmas music

Essential Christmas Crooners (Limited Metalbox Edition) CD, 9.99€

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μπούμε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα από μία συλλογή με όλα τα Christmas classics; Δωρίστε τα στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή κάντε τα δώρο στον εαυτό σας και αφήστε τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες να γεμίσουν τον χώρο σας.

Διακοσμητικά με christmas mood

Χριστουγεννιάτικο Διακοσμητικό Heaven Sends Light Up Christmas - Ho496 (1 Τεμάχιο), 19,99€

Τα πανέμορφα στολίδια της Heaven Sends δίνουν στον χώρο μία άκρως χριστουγεννιάτικη και πολύ κομψή νότα, γίνονται ιδανικά δώρα που θα ομορφύνουν το σπίτι ή το χριστουγεννιάτικο δέντρο των αγαπημένων σας.

Η στιγμή της απόλαυσης

Καφετιέρα Delonghi Nespresso Inissia – Cream, 79.89€

Η διαδικασία της προετοιμασίας μιας κούπας καφέ είναι πάντα αγαπημένη συνήθεια, ειδικά όταν μπορούμε να την απολαύσουμε στο ίδιο μας το σπίτι. Η Delonghi σχεδίασε την Nespresso Inissia με στόχο να μας δώσει την δυνατότητα να ζούμε καθημερινά μια ασύγκριτη και απολαυστική εμπειρία. Η Nespresso Inissia είναι μία μηχανή που ξεχειλίζει από ευφυΐα, απλουστεύοντας την καθημερινότητά μας. Με ελάχιστο ανθρακικό αποτύπωμα, εκλεπτυσμένο design, μειωμένο βάρος και εξοπλισμένη με εργονομική λαβή, είναι εδώ για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις και να ταιριάξει με απόλυτη αρμονία, σε κάθε χώρο. Θα τη βρείτε σε πλήρη παλέτα χρωμάτων που ικανοποιεί όλες τις προτιμήσεις και συνδυάζεται τέλεια με τις υπόλοιπες οικιακές σας συσκευές.

Ένα ενδιαφέρον ανάγνωσμα

Dali the Wines of Gala, Taschen GmbH, 57.59€

Ένα βιβλίο αφιερωμένο στην εξωπραγματική και αισθησιακή παρακολούθηση της καλλιέργειας του αμπελιού, μέσα από εκλεκτικές μετρήσεις όπως η μέθοδος παραγωγής, το βάρος και το χρώμα.

Πικάπ Pro-Ject Essential II (OM5e) Demon by Parov Stellar Λευκό, 409,00€

Ένα ιδιαίτερα μοντέρνο, μίνιμαλ και πολύ κομψό πικάπ, το Pro-Ject Essential II (OM5e), γίνεται πραγματικό στολίδι για τον χώρο μας και μας γυρνάει σε εποές βινυλίου. To Pro-Ject Essential II (OM5e) μπορεί να δεχτεί δίσκους 7", 10" και 12", ενώ διαθέτει έξοδο RCA για το τον συνδέσεις απευθείας στον ενισχυτή σου και κεφαλή Ortofon OM5e από την νούμερο ένα εταιρία παγκοσμίως για ασυναγώνιστη ποιότητα ήχου. Εμπνευσμένο από το Demon Diaries του Parov Stellar, είναι μια ιδιαίτερα σπάνια και άκρως συλλεκτική έκδοση που κυκλοφορεί σε ελάχιστα τεμάχια παγκοσμίως!

Κλασικές και αγαπημένες αξίες

Επιτραπέζιο Monopoly Gamer – Hasbro, 29.98€

Το αγαπημένο παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων έρχεται σε νέα έκδοση που συναρπάζει. Πλέον δε διαλέγουμε από τα κλασικά πιόνια αλλά παίζουμε με χαρακτήρες του Super Mario όπως Mario, Princess Peach, Yoshi και Donkey Kong. Αγοράζουμε ιδιοκτησίες, συλλέγουμε νομίσματα και νικάμε αρχηγούς για να κερδίσουμε πόντους. Ο παίκτης με το υψηλότερο σκορ είναι ο νικητής! Κατάλληλο για παιδιά από 8 ετών και άνω.