HOME SWEET HOME

5 λάθη που κάνουμε όταν στρώνουμε το κρεβάτι μας


15 Δεκεμβρίου 2017

pexels-photo-364362-2.jpeg

Αυτή η συνήθεια πρέπει να μπει στην καθημερινότητά σας για να ξεκινάτε ακόμα πιο όμορφα την ημέρα σας και να φαίνεται η κρεβατοκάμαρά σας καθαρή και τακτοποιημένη με μία κίνηση. Εμείς σας δίνουμε μερικές συμβουλές για ένα τέλεια στρωμένο κρεβάτι.

Στρώνετε από τη λάθος μεριά το σεντόνι σας Συνηθίζετε να στρώνετε το κρεβάτι σας όπως να 'ναι με το σεντόνι που σκεπάζεστε από οποιαδήποτε μεριά. Για να είναι σωστά στρωμένο θα πρέπει να το κάνετε με το σχέδιο του σεντονιού σας να κοιτάει προς τα κάτω. Έτσι όταν θα διπλώνετε στο τέλος το πάνω μέρος, θα πρέπει να φαίνεται το σχέδιο.

Δεν το στρώνετε όπως κάνουν στα ξενοδοχεία Μπορεί να λέτε «δε βαριέσαι, θα το στρώσω αύριο», αλλά το αύριο έρχεται κάθε μέρα και εσείς ακόμα να δοκιμάσετε να στρώσετε το κρεβάτι σας όπως θα θέλατε. Ο τρόπος είναι πολύ απλός και είναι αυτός που ακολουθούν και στα περισσότερα πολυτελή ξενοδοχεία όλου του κόσμου. Δείτε το παρακάτω βιντεάκι και δοκιμάστε τον και εσείς.

Δεν σιδερώνετε τα σεντόνια σας Μπορεί να σας δυσκολεύει το σιδέρωμα των σεντονιών λόγω του ότι είναι πολύ μεγάλα αλλά αν το κάνετε θα δείχνουν πολύ διαφορετικά ενώ θα είναι και πιο ωραία στην αίσθηση. Υπάρχουν μερικά υφάσματα που δεν θέλουν σιδέρωμα αλλά αν τα σεντόνια σας είναι από βαμβάκι ή λινό τότε ένα γρήγορο σιδερωματάκι το χρειάζονται.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

10 χριστουγεννιάτικα δέντρα που δεν είναι ακριβώς δέντρα

[gallery-717975]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα