HOME SWEET HOME

5 διακοσμήσεις για τους τοίχους σας που είναι καλό να αποφεύγετε


12 Ιανουαρίου 2018

walls.jpg

Try using storage differently than intended – try hanging clothes accessories on hooks from the kitchen department, on a ladder fixed to the bedroom wall. More ideas from real homes at IKEA.com #IKEAIDEAS

Ρούχα Πρόκειται για μια μόδα που την έχουμε δει να γίνεται άλλες φορές πετυχημένα και άλλες φορές εντελώς αποτυχημένα. Στην προκειμένη περίπτωση, στη φωτογραφία παρακάτω, η διακόσμηση είναι ατυχής και κάνει το σαλόνι να φαίνεται δεύτερο. Αν θέλετε να διακοσμήσετε με ρούχα το σαλόνι σας τότε επιλέξτε να βάλετε αξεσουάρ, όπως καπέλα ή τσάντες. Με το κατάλληλο στήσιμο μπορεί να δείξουν πολύ όμορφα. Αν θέλετε να βάλετε κάποιο ρούχο, τότε θα μπορούσατε να αγοράσετε μια κούκλα χωρίς κεφάλι και πόδια (σαν αυτές που χρησιμοποιούν στα ραφεία) και να κρεμάσετε εκεί πάνω ένα όμορφο τζάκετ ή σακάκι.

Old Brand New • Arteboheme Home Tour

Πιατέλες Οι πιατέλες στους τοίχους είναι must και συνήθως ταιριάζουν στην τραπεζαρία. Εδώ όμως θέλει προσοχή το σχέδιο και το στιλ της πιατέλας που θα επιλεχθεί. Στη συγκεκριμένη τραπεζαρία συνδυάζονται ethnic πιατέλες με πλαστικές μοντέρνες καρέκλες και το αποτέλεσμα είναι άνισο. Οι πιατέλες είναι πολύ όμορφες αλλά θα ήταν καλύτερο να συνδυαστούν με πιο κλασικά έπιπλα και στη συνέχεια να προστεθούν μεριές μοντέρνες πινελιές.

Υιοθετήστε ναυτική διακόσμηση στο σπίτι σας βάζοντας στον τοίχο μερικά σχοινιά και σεντόνια και μαξιλαροθήκες με ρίγες και ναυτικά σχέδια

Ναυτική διακόσμηση Αν σας αρέσει το ναυτικό στιλ διακόσμησης που είναι πολύ καλοκαιρινό και ταιριάζει πολύ σε υπνοδωμάτια, τότε μπορείτε να το υιοθετήσετε πανεύκολα. Στρώνοντας στο κρεβάτι σας μπλε σκεπάσματα και βάζοντας αντίστοιχες μπλε ή ριγέ μαξιλαροθήκες θα έχετε δημιουργήσει εύκολα ένα δωμάτιο με ναυτική διακόσμηση. Μπορείτε να προσθέσετε στον τοίχο σας ένα ναυτικό ρολόι ή μερικά σχοινιά, όπως στη φωτογραφία παρακάτω, και το δωμάτιό σας θα είναι έτοιμο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:

Εύκολες ιδέες για να στολίσετε τον τοίχο σας με φωτογραφίες

[gallery-717423]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα