HOME SWEET HOME

Το υπνοδωμάτιό σας θα είναι πολύ καλύτερο χωρίς αυτά τα 11 αντικείμενα


24 Ιανουαρίου 2018

thehomeissue-bedroom-1-1024x585.png

Ρούχα που δεν σας κάνουν πια Σίγουρα το αγαπημένο σας τζιν θα σας ταιριάζει τέλεια όταν χάσετε 10 κιλά αλλά το θέμα είναι πότε θα χάσετε αυτά τα κιλά. Κρατώντας ρούχα με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα σας μπαίνουν το μόνο που καταφέρνετε είναι να υποφέρετε κάθε φορά που ανοίγετε την ντουλάπα και τα αντικρύζετε. Πακετάρετε όλα αυτά τα ρούχα και βάλτε τα στην αποθήκη. Κάποια στιγμή μπορεί να τα φορέσουν τα παιδιά σας.

Σιδερένιες κρεμάστρες Είναι ό,τι πιο άχρηστο υπάρχει για το κρέμασμα των ρούχων. Δεν στηρίζουν καλά τα ρούχα και αφήνουν σημάδια στα παντελόνια. Αντικαταστήστε τις με πλαστικές ή ξύλινες κρεμάστρες και αμέσως θα νιώσετε πως η ντουλάπα σας είναι πιο οργανωμένη.

Παλιά μαξιλάρια Τα μαξιλάρια δεν κρατάνε για πάντα. Στην πραγματικότητα πρέπει να αντικαθίστανται μια φορά το χρόνο ειδικά αν δεν μπορούν να πλυθούν σε ζεστό νερό. Αν κοιμάστε σε παλιό μαξιλάρι όχι μόνο δεν κάνετε καλό στον αυχένα σας, αλλά εκτίθεστε σε ακάρεα σκόνης, βακτήρια και άλλα ανεπιθύμητα αλλεργιογόνα. Αν λυγίζετε το μαξιλάρι σας στη μέση και δεν επιστρέφει στη θέση του τότε σίγουρα θέλει πέταμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Τα καλύτερα φυτά που μπορούμε να βάζουμε στο υπνοδωμάτιό μας

[gallery-717460]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα