HOME SWEET HOME

Οι τάσεις που θα δούμε σε πολλά μπάνια το 2018


29 Ιανουαρίου 2018

thehomeissue-bathroom0-1024x585.jpeg

Παρακάτω θα δείτε τις δημοφιλέστερες τάσεις που θα απασχολήσουν τα μπάνια αυτή τη χρόνια. Εκμεταλλευτείτε τις και δώστε στο δικό σας τον χαρακτήρα που του λείπει.

μπάνια

Ιδιαίτεροι καθρέπτες Τα μπάνια από τη φύση τους τείνουν να έχουν πολλές ευθείες γραμμές. Ένας ιδιαίτερος καθρέπτης σε περίεργο σχήμα μπορεί να σπάσει αυτή τη μονοτονία και να τους δώσει μια πολύ ιδιαίτερη πινελιά. Είναι ένας έξυπνος και οικονομικός τρόπος για να ανανεώσετε οποιοδήποτε μπάνιο.

μπάνια

Μάρμαρο Το μάρμαρο το βλέπουμε να χρησιμοποιείται αρκετά τελευταία και νομίζουμε πως θα συνεχίσει έτσι για πολύ καιρό ακόμα. Ειδικά στο μπάνιο έχει τη δυνατότητα να προσδίδει πολυτέλεια. Βάλτε το στον νιπτήρα, γύρω από την μπανιέρα ή ακόμα και σε ολόκληρους τοίχους. Είναι από τα υλικά που θα κάνουν το μπάνιο σας πραγματικά ξεχωριστό.

μπάνια

Ασυνήθιστα πλακάκια Σπάνια συναντούμε μπάνια που να μην έχουν πλακάκια. Φέτος, όμως, πάνε ένα βήμα παραπέρα και προσπαθούν να… εντυπωσιάσουν. Ψάξτε για πλακάκια με ασυνήθιστα μοτίβα, αναζητήστε πρωτότυπους τρόπους για να τοποθετήσετε και μη διστάσετε να συνδυάσετε 2 ή και 3 διαφορετικά πλακάκια μεταξύ τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Τα καλύτερα φυτά που μπορούμε να βάζουμε στο υπνοδωμάτιό μας

[gallery-717460]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα