HOME SWEET HOME

Αυτόν τον μήνα χρωματίστε το ταβάνι σας και αλλάξτε εντελώς το στιλ του σπιτιού σας


1 Φεβρουαρίου 2018

colors.jpeg

I really like the colored ceiling with fresh, white walls.  Adds color to the room with still plenty of decor options.

Εμπνευστείτε από τη διακόσμηση του υπόλοιπου δωματίου Αν δεν ξέρετε τι χρώμα να βάψετε το ταβάνι σας, τότε μπορείτε πολύ απλά να εμπνευστείτε από τη διακόσμηση του υπόλοιπου δωματίου. Κοιτάξτε προσεκτικά ποιες αποχρώσεις κυριαρχούν στο χώρο σας και επιλέξτε αυτή την απόχρωση που σας αρέσει περισσότερο. Με αυτό το κόλπο το δωμάτιο θα αποκτήσει οπτικό ρυθμό και ο χώρος θα δείχνει πιο ομοιόμορφα διακοσμημένος.

Stunning living room furniture set with a modern sofa. | Modern Sofas #modernsofas #livingroomsofa #livingroomfurnitureset

Χαμηλώστε το ταβάνι σας Αν θέλετε να μειώσετε οπτικά το ύψος του ταβανιού σας υπάρχει ένα έξυπνο trick για να το κάνετε. Επιλέξτε μια έντονη απόχρωση για το ταβάνι και «τραβήξτε» την περίπου 10 εκατοστά κάτω προς τον τοίχο. Έτσι το δωμάτιο θα φαίνεται πιο ζεστό και φιλόξενο και το ταβάνι «θα έρθει» αμέσως πιο χαμηλά.

Dreams and Wishes

Tip Αυτό το trick λειτουργεί τέλεια σε παιδικά υπνοδωμάτια για να νιώθει το παιδάκι σας πιο άνετα και πιο ζεστά και για να μειωθούν (έστω και οπτικά) οι διαστάσεις του δωματίου.

20 Breathtakingly Georgeous Ceiling Paint Colors and One That Isn't - laurel home

Δωμάτιο με πολλές πόρτες και παράθυρα Αν το δωμάτιό σας έχει από τη μια μεριά όλο παράθυρα τότε ο χώρος που μένει για να βαφτεί γύρω-γύρω είναι αρκετά μικρός. Σε αυτή την περίπτωση προτιμήστε να βάλετε ένα λευκό χρώμα στους τοίχους και δώστε ένταση στο ταβάνι σας επιλέγοντας μια πιο ιδιαίτερη απόχρωση. Το κίτρινο και το θαλασσί είναι δύο πολύ όμορφςες αποχρώσεις για να βάλετε στο ταβάνι σας.

White walls are accented with striking black molding and a glossy turquoise ceiling

Έντονες αποχρώσεις Μην φοβάστε να βάλετε πολύ έντονα χρώματα στο ταβάνι σας. Απλά θα πρέπει να προσέξετε να προσθέσετε περισσότερο φως στο χώρο για να μην δείξει σκοτεινός και κρύος. Όπως θα δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί, το ταβάνι έχει βαφτεί κόκκινο αλλά ο φωτισμός είναι αρκετά έντονος και σε διάφορα σημεία του χώρου για να μην δείχνει το δωμάτιο όσο πιο φωτεινό γίνεται.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Τα καλύτερα φυτά που μπορούμε να βάζουμε στο υπνοδωμάτιό μας

[gallery-717460]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα