HOME SWEET HOME

9 εύκολα DIY που θα κάνουν το σπίτι σας να δείχνει πιο πολυτελές


2 Φεβρουαρίου 2018

thehomeissue-diy-620x354.png

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τον καναπέ μας δίνοντας του μια πινελιά πιο εξωτική με φτερά! Διαλέξτε φτερά σε πιο ουδέτερα χρώματα για να τα έχετε όλο το χρόνο και όχι μόνο το χειμώνα! Οι υφές είναι πιο χειμωνιάτικες, αλλά τα φτερά είναι για όλο το χρόνο!

Υπέροχο μαξιλάρι με φτερά

Τι θα χρειαστείτε: ένα μαξιλάρι, μια τρέσα με φτερά, κόλλα σιλικόνης

How to: Ξεκινάτε να κολλάτε κατευθείαν την τρέσα στο μαξιλάρι από κάτω προς τα πάνω βάζοντας κόλλα σιλικόνης. Όταν τελειώσετε την πρώτη στρώση κόβετε την τρέσα και συνεχίζετε από πάνω στην απόσταση που θέλετε. Όσο πιο κοντά τοποθετείτε την τρέσα τόσο πιο πυκνό θα βγει το μαξιλάρι σας.

Μπορείτε να επαναλάβετε μέχρι το τέλος του μαξιλαριού ή ακόμα και μέχρι τη μέση για να δώσετε ένα πιο ιδιαίτερο στυλ! Όλα τα αντικείμενα πάνω στο τραπέζι μας όπως έχουμε πει πρέπει να οργανώνονται σε ένα δίσκο!

Αν θέλετε λοιπόν να δώσετε μια πιο στιλάτη εκδοχή σε έναν απλό δίσκο, φτιάξτε ένα υπέροχο δίσκο από καθρέπτη γιατί όπως είπαμε είναι MUST για το 2018!

Τα πιο οικονομικά και στιλάτα “Μαρμάρινα” σουβέρ! 

Τι θα χρειαστείτε: φελλό κομμένο σε τετράγωνα ή κύκλους, αυτοκόλλητη ταινία σε απομίμηση μαρμάρου, χρυσά washitapes, κοπίδι και μια επιφάνεια κοπής.

How to: Κολλάτε την αυτοκόλλητη ταινία μαρμάρου στο κάθε φελλό και δημιουργείτε τα σχήματα και τους συνδυασμούς που επιθυμείτε. Το αναποδογυρίζετε σε μια επιφάνεια κοπής και κόβετε στο όριο του σχήματος κάθε φορά! Είναι έτοιμα να πάρουν τη θέση τους στο ανανεωμένο σας σαλόνι!

Δημιουργήστε όμπρε βάζα

Τι θα χρειαστείτε: γυάλινα μπουκαλάκια, λευκό και κυπαρισσί σπρέι.

How to: Βάψτε τα μπουκαλάκια λευκά και αφήστε τα να στεγνώσουν.

Μετά έχοντας μια προστατευτική επιφάνεια από κάτω ψεκάζουμε με το κυπαρισσί σπρέι σε γωνία προς τα κάτω προσπαθώντας να αποφύγουμε να βάψουμε από τη μέση και πάνω αλλά αφήνοντας το ελεύθερο ώστε να πάρει το σβήσιμο του χρώματος προς τα πάνω!

Tip: Το κυπαρισσί χρώμα ταιριάζει υπέροχα με φυτά λουλούδια και είναι ένα χρώμα πλούσιο και λαμπερό!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Τα καλύτερα φυτά που μπορούμε να βάζουμε στο υπνοδωμάτιό μας

[gallery-717460]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

How to