HOME SWEET HOME

10 τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπατονέτα


8 Φεβρουαρίου 2018

cotton.jpg

Απλώστε το άρωμά σας Η μυρωδιά του αρώματός σας εξασθενεί όσο περνάνε οι ώρες της ημέρας. Για να ανανεώσετε το άρωμά σας εύκολα χωρίς να χρειαστεί να κουβαλάτε ολόκληρο το μπουκαλάκι μαζί σας, υπάρχει η λύση της μπατονέτας. Ρίξτε άρωμα πάνω σε μερικές μπατονέτες και τοποθετήστε τις μέσα σε ένα κλειστό σακουλάκι. Όταν έρθει η ώρα που θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε το άρωμά σας, βγάλτε τις μπατονέτες και αρωματιστείτε.

10 tools all beauty editors use religiously and you should too. Here, a model backstage has a cotton bud applied to her eyebrow during make-up application before a runway show.

Αφαιρέστε το μακιγιάζ σας Χρησιμοποιώντας μπατονέτες μπορείτε να ντεμακιγιάρετε ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία που δεν καθαρίζουν εύκολα με ένα μαντηλάκι ή με απλό βαμβάκι. Με μερικές μπατονέτες μπορείτε να καθαρίσετε πιο εύκολα την επιφάνεια κάτω από τα μάτια, τη μύτη ή το μέτωπό σας.

Δείτε πόσο πετυχημένο μανικιούρ μπορείτε να κάνετε με μια μπατονέτα και λίγο μανό.

Φτιάξτε τέλειο μανικιούρ Χρησιμοποιώντας μερικές μπατονέτες μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας το πιο τέλειο και επαγγελματικό μανικιούρ. Βάψτε τα νύχια σας σε ό,τι απόχρωση θέλετε και χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα για να κάνετε πουά σχέδια πάνω στα νύχια σας. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Αυτά τα πλακάκια είναι η τελευταία λέξη της μόδας

[gallery-716410]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα