HOME SWEET HOME

7 μικρά κόλπα για να δείχνει το μπάνιο σας πιο ακριβό


10 Φεβρουαρίου 2018

8-best-bathroom-tile-trends-bathroom-tile-ideas.jpg

ακριβό

Δημιουργήστε έναν χώρο για να κάθεστε Σχεδόν όλα τα πολυτελή μπάνια έχουν ένα σημείο που προσφέρεται για να κάθεστε. Μπορεί να είναι ένα μικρό σκαμπό ή μια κανονική πολυθρόνα, δεν έχει όμως μεγάλη σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι πως δίνει την εντύπωση πως το μπάνιο σας είναι ακριβό. Γιατί να κάνετε πεντικιούρ στο κάθισμα της τουαλέτας όταν μπορείτε να έχετε τον δικό σας μικρό θρόνο;

ακριβό

Μην αφήνετε εκτεθειμένα τα αντικείμενα Συχνά στα μπάνια βλέπουμε έναν σωρό βάζα που περιέχουν μπατονέτες, βαμβάκι, λαστιχάκια κλπ. Ένας από τους πιο δοκιμασμένους τρόπους για να κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει ακριβό είναι να αφήσετε εκτεθειμένα λίγα μόνο αντικείμενα και αυτά με… μέθοδο. Πάρτε έναν μικρό δίσκο και βάλτε μέσα το σαπούνι, την κρέμα, την οδοντόβουρτσα, την οδοντόκρεμα κλπ. Τα υπόλοιπα βάλτε τα μέσα σε ντουλάπια και θα δείτε το μπάνιο σας να… αναβαθμίζεται.

ακριβό

Εντάξτε στον χώρο ένα μονόγραμμα Τα μονογράμματα είναι από τα βασικά στοιχεία ενός ακριβού μπάνιου. Μπορείτε να μην σας ακούγεται ιδιαίτερα ευφάνταστη η ιδέα, αλλά ένα απλό μονόγραμμα πάνω στις πετσέτες σας δίνει αυτόματα μια πινελιά κομψότητας και πολυτέλειας στον χώρο.

ακριβό

Βάλτε τα πράγματα εκεί που πρέπει Όλα έχουν τη θέση τους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να τηρήσετε. Όλοι οι μεγάλοι σχεδιαστές δίνουν ιδιαίτερη βάση στο πού βρίσκεται κάθε πράγμα στα μπάνια. Αν δεν έχετε χώρο να κρεμάσετε, για παράδειγμα, τις πετσέτες σας τότε είναι πιθανό να έρχεστε συχνά αντιμέτωποι με ένα ακατάστατο μπάνιο. Μικρές προσθήκες σαν αυτή μπορεί να περνάνε απαρατήρητες στον μέσο επισκέπτη, αλλά έχουν σημαντική επίδραση στην όψη του μπάνιου.

ακριβό

Βάλτε μια μπρούτζινη πινελιά Τις μπρούτζινες λεπτομέρειες τις συναντούμε όλο και συχνότερα σε μερικά από τα πιο πολυτελή μπάνια. Και δεν είναι τυχαίο: έχουν τη δύναμη να αναβαθμίζουν αυτόματα τους χώρους που τις φιλοξενούν. Δεν χρειάζεται φυσικά να αντικαταστήσετε ολόκληρες βρύσες. Μια σαπουνοθήκη ή ένας κομψός καθρέφτης αρκούν για να δημιουργήσετε το επιθυμητό εφέ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Gallery: Πώς θα οργανώσουμε τα παπούτσια μας το φθινόπωρο

[gallery-716704]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα