HOME SWEET HOME

Τα πιο περίεργα μέρη που μπορείτε να διακοσμήσετε με ταπετσαρία


15 Φεβρουαρίου 2018

26871097-325662787955393-3796527193018859520-n.jpg

Τοποθετήστε την με προσοχή και αλλάξτε την όψη της σκάλας σας.

Ταπετσαρία στα σκαλοπάτια Μια έξυπνη λύση και αλλαγή για την εσωτερική σκάλα του σπιτιού σας είναι να κολλήσετε ταπετσαρία στο μπροστινό μέρος των σκαλοπατιών όπως στην φωτογραφία. Οι σκάλες δεν επιδέχονται και πολλές αλλαγές και αυτή είναι σίγουρα μια εύκολη που θα κάνει τη διαφορά. Κόψτε ίσα τμήματα ταπετσαρίας και κατά προτίμηση στο ίδιο στυλ και κολλήστε τα. Το αποτέλεσμα μοναδικό!

Αν είστε λάτρεις των αλλαγών δεν έχετε παρά να αλλάξετε και την όψη της πόρτας σας με ταπετσαρία.

Ταπετσαρία στην πόρτα σας  Μια ακόμα ιδέα είναι να τοποθετήσετε ταπετσαρία αν όχι σε όλες σε κάποιες από τις πόρτες του σπιτιού σας. Για παράδειγμα μπορείτε να βάλετε ταπετσαρία από την εσωτερική πλευρά της πόρτας του μπάνιου σας. Επιλέξτε ταπετσαρίες με μοτίβα και σε απαλούς χρωματισμούς που θα δένουν με το υπόλοιπο σπίτι.

Φροντίστε για πιο όμορφο αποτέλεσμα να υπάρχει αντίθεση ανάμεσα στα συρτάρια και την ταπετσαρία.

Ταπετσαρία στα συρτάρια Σε ανάλογο στιλ κινείται και η ταπετσαρία στο εσωτερικό των συρταριών. Με σωστή τοποθέτηση και με χρωματισμούς που να κάνουν αντίθεση με το συνολικό έπιπλο θα πετύχετε μια ιδιαίτερη αλλαγή.

Μια όμορφη και ξεχωριστή νότα στο δωμάτιό σας που θα μοιάζει σα έχετε βάψει τον τοίχο σας.

Ταπετσαρία εξωτερικά της ντουλάπας σας  Αν έχετε βαρεθεί την εξωτερική όψη της ντουλάπας σας ή ακόμα και αν έχει ατέλειες εύκολα καλύπτονται με μια ταπετσαρία. Φροντίστε μόνο να την καλύψετε σωστά και να επιλέξετε αυτή που τόσο χρωματικά όσο και σχεδιαστικά εναρμονίζεται με τον περιβάλλοντα χώρο του δωματίου.

Ταπετσαρία στα σκαμπό Τα παιδικά τραπεζάκια και σκαμπό μπορούν εύκολα να ανανεωθούν και να γίνουν ακόμα πιο όμορφα και «παιχνιδιάρικα» βάζοντας στην πάνω επιφάνειά τους ταπετσαρία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Διακoσμητικές ιδέες με ταπετσαρίες που θα σας ενθουσιάσουν

[gallery-716609]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα