HOME SWEET HOME

7 πανεύκολα κόλπα για να βάψετε το σπίτι μόνες σας


16 Φεβρουαρίου 2018

6a00d8358081ff69e2019b04f7aca8970d-800wi.jpg

Καθαρίστε τους τοίχους καλά , αλλά διεξοδικά Περάστε την επιφάνεια που θέλετε να βάψετε με ένα στεγνό πανάκι καθαρισμού. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρετε να απομακρύνετε τη σκόνη από τους τους τοίχους σας αποτελεσματικά χωρίς να μπείτε σε έξτρα κόπο.

Βουτήξτε το ρολό στο ειδικό δοχείο κάνοντας απαλές κινήσεις.

Rock n’ ρολό Βουτήξτε το ρολό στο ειδικό επικλινές δοχείο κάνοντας απαλές κινήσεις ώστε αυτό να «πάρει» αρκετή βαφή για να μην στάζει και να καλυφθεί ομοιόμορφο.

Κάντε το τεστ Για να διαλέξετε με σιγουριά τη σωστή απόχρωση, δεν έχετε παρά να βάψετε μια μικρή επιφάνεια του τοίχου σας. Αφήστε το για 2-3 μέρες ώστε να δείτε πώς φαίνεται διαφορετικές ώρες της ημέρας, παρατηρώντας το πάντα σε σχέση με τα έπιπλα και το φωτισμό του χώρου σας. 

Πάρτε το πινέλο Χρησιμοποιώντας την παραπάνω τεχνική, περάστε με ένα πινέλο τα «δύσκολα» σημεία του τοίχου, δηλαδή εκείνα που χρειάζονται περισσότερη προσοχή στη... λεπτομέρεια! Ποια είναι αυτά; Τα σημεία που είναι κοντά στα σοβατεπί ή τα σημεία στα οποία έχετε βάλει ταινία. 

Lip balm, το μαγικό!

Μην ξεχάσετε το lip balm σας Πέρα από ενυδάτωση στα χείλη σας το lip balm (και η βαζελίνη) σας βοηθά να γίνετε μάστερ του βαψίματος. Περάστε με αυτό τα χερούλια, τους μεντεσέδες και την κάσα των παραθύρων, τα πόμολα καθώς και τις πρίζες και τους διακόπτες της επιφάνειας στην οποία σκοπεύτετε να αλλάξετε χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να τα καθαρίσετε πολύ εύκολα σε περίπτωση που λερωθούν με μπογιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Διακoσμητικές ιδέες με ταπετσαρίες που θα σας ενθουσιάσουν

[gallery-716609]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα