HOME SWEET HOME

Πανεύκολα tips που θα μεταμορφώσουν το μπάνιο σας


23 Φεβρουαρίου 2018

8-best-bathroom-tile-trends-bathroom-tile-ideas.jpg

Φέτος τάση όπως σας έχουμε ξαναπεί είναι τα φυτά και οι ψάθες ακόμα και στο μπάνιο!

μπάνιο

Βάλτε λουλούδια και ψάθινα καλάθια στο μπάνιο σας

Βάλτε φυτά εσωτερικού χώρου σε γωνίες του μπάνιου σας. Επιλέξτε φυτά που χρειάζονται λίγο φως και αγαπάνε την υγρασία.

Tip: Τα φρέσκα λουλούδια θα ανανεώσουν αμέσως τον χώρο σας ενώ επιπλέον θα του δώσουν χρώμα, όμορφα αρώματα και φρεσκάδα. Χρησιμοποιήστε τις ψάθες σαν έξτρα αποθηκευτικό χώρο τοποθετώντας ένα ψάθινο καλάθι σε κάποια γωνιά του μπάνιου σας. Βάλτε μέσα τις πετσέτες σας.

Διαλέξτε ένα πιο ιδιαίτερο χαλάκι και όχι κάποιο από τα κλασικά χαλάκια μπάνιου

μπάνιο

Ένα ιδιαίτερο χαλάκι μπάνιου θα μεταμορφώσει τον χώρο σας

Κρατήστε ένα πιο απορροφητικό χαλάκι για τις στιγμές που κάνετε μπάνιο το οποίο μπορείτε να βάζετε πάνω από το όμορφο, ιδιαίτερο διακοσμητικό χαλάκι σας το οποίο καλό θα είναι να είναι τύπου περσικό, κουρελού ή ψάθινο. Τολμήστε το και θα δείτε πως αμέσως θα αλλάξει στιλ όλο το μπάνιο σας.

Ένα σκαμπό στο μπάνιο είναι απαραίτητο!

μπάνιο

Βάλτε έστω ένα σκαμπό στο μπάνιο σας.

Διαλέξτε ένα ξύλινο ή ένα μεταλλικό σκαμπό και βάλτε το είτε μέσα στη ντουζιέρα σας είτε έξω από την μπανιέρα σας. Ακουμπήστε πάνω σε αυτό ό,τι θέλετε. Διακοσμήστε το με ένα αρωματικό κερί, μια πετσέτα σωστά διπλωμένη, ένα μπολ γεμισμένο με άλατα μπάνιου. Δώστε μικρές λεπτομέρειες και δείτε αμέσως με νέο μάτι το χώρο σας!

Δώστε πολυτέλεια με έναν ξύλινο δίσκο

μπάνιο

Ένας ξύλινος δίσκος θα δώσει πολυτέλεια στο μπάνιο σας

Θέλετε το μπάνιο σας να έχει στιλ και φινέτσα; Τότε προσθέστε ένα δίσκο στην μπανιέρα σας. Χρησιμοποιήστε τον για να ακουμπήσετε τα σαπούνια σας ή όταν απολαμβάνετε ένα μπάνιο χρησιμοποιήστε τον ως ένα μίνι τραπεζάκι για τον καφέ σας τα αρώματα σας, το βιβλίο σας ή ένα κερί.

DO: Πετάξτε όλες τις συσκευασίες! 

μπάνιο

Πετάξτε τις πλαστικές συσκευασίες των προϊόντων

Ένα βασικό πρόβλημα στη διακόσμηση του μπάνιου είναι οι πλαστικές συσκευασίες των προϊόντων. Οργανώστε όλα τα πράγματα του μπάνιου σας σε γυάλινα βάζα, μπουκαλάκια και πλαστικά κουτιά. Αδειάστε τις συσκευασίες και αντικαταστήστε τις. Ακόμα και το στοματικό διάλυμα σε ένα γυάλινο μπουκάλι μπορεί να αποτελέσει μια πολύ στιλάτη πρόταση για το μπάνιο σας!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Αυτά τα πλακάκια είναι η τελευταία λέξη της μόδας

[gallery-716410]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα