HOME SWEET HOME

Αυτό το μεσημέρι Σαββάτου δεν μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστικό


TSVIGKOU

4 Απριλίου 2018

mg-9981.jpg

Και αυτό το διάστημα, που μετακόμισα με το σύζυγό μου, στο νέο μας σπίτι πρέπει να κάνω τις απαραίτητες αγορές. Φυσικά ο προορισμός για ό,τι αφορά τα είδη σπιτιού είναι ένας και ακούει στο όνομα ΙΚΕΑ. Το μέρος που μπορεί κανείς να βρει τα πάντα για το σπίτι του από έπιπλα, μέχρι διακοσμητικά και είδη πρώτης ανάγκης.

Φτάνοντας εκεί λοιπόν το Σάββατο 31/3, το μεσημεράκι με περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη. Το κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός έκλεισε 10 χρόνια λειτουργίας και το γιόρταζε, εκείνη την ημέρα, με ένα μεγάλο πάρτυ, προσφέροντας στους επισκέπτες πολλά δώρα και μοναδικές εκπλήξεις. Ένας από τους τυχερούς ήμουν κι εγώ, όπου πραγματικά έζησα ένα διαφορετικό home shopping therapy!

Ο χώρος είχε μεταμορφωθεί σε γιορτινό προορισμό, ενώ όλη την εβδομάδα όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά δώρα ανάλογα με τις αγορές τους, συμμετέχοντας στον Τροχό της Τύχης και στη μεγάλη κλήρωση, για προϊόντα αξίας 3.000€.

Το Σάββατο ήταν η κορύφωση των εκδηλώσεων, αφού έγινε ένα all day party. Σε εορταστικό κλίμα, μπαλόνια αιωρούνταν παντού, ενώ η IKEA πρόσφερε λιχουδιές και εδέσματα στους περαστικούς.

Από την πρώτη στιγμή που πέρασα την είσοδο του καταστήματος τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι επισκέπτες ανακαλύψαμε τους στολισμένους και ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που πρόσφεραν προτάσεις και ιδέες στολισμού για το δικό τους σπίτι.

Το ενδιαφέρον μου κέντρισε το δωμάτιο όπου ο dj έπαιζε live μουσική και ξεσήκωνε τους επισκέπτες. Μέσα σε όλους φυσικά και εγώ, που δεν έχασα χρόνο και ξεκίνησα να χορεύω στο beat της μουσικής που έπαιζε.

Και ενώ συνέχιζα να κάνω τις αγορές, μία μπάντα εμφανίστηκε μπροστά μου και ξεκίνησε να παίζει μουσική. Ήταν ένα από τα στιγμιότυπα που δεν παρέλειψα να απαθανατίσω φυσικά στα social media μου.

Για τους μικρούς της φίλους, η ΙΚΕΑ διοργάνωσε παιδικές δραστηριότητες στο παιδικό δωμάτιο, με face painting, balloon animateur και άλλα μοναδικά happenings που έκαναν το πάρτυ μαγικό.

Και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί! Στιγμές γέλιου και χαράς πρόσφερε το ειδικά διαμορφωμένο photobooth, όπου το επισκέθηκα και εγώ μαζί με την Ηλιάνα Μεϊντάνη και ευχηθήκαμε «Χρόνια Πολλά» στο κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός στα σουηδικά!

Μαζί με όλα αυτά όμως δεν παρέλειψα να κάνω και τα ψώνια μου. Αξίζει να σας αναφέρω ότι απέκτησα με 10% έκπτωση δύο από τα best sellers προϊόντα ΙΚΕΑ, τα οποία μου είναι πραγματικά απαραίτητα στο σπίτι μου.

Πρώτη η κατσαρόλα με καπάκι, "Oumbarlig", την οποία αγόρασα στα 17,99. Ανυπομονώ να δοκιμάσω τις νέες μου συνταγές.

Kαθώς επίσης και τη βιβλιοθήκη "Billy" στα 44,99 που χρειάζομαι για να τακτοποιήσω τα βιβλία μου αλλά και διάφορα ακόμα διακοσμητικά. Πραγματικά είναι ένα κομμάτι απαραίτητο για κάθε σπίτι.

Πραγματικά το Σάββατο δεν μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστικό και απολαυστικό. Το ΙΚΕΑ είναι όλο εκπλήξεις και αυτή του εορτασμού των 10 χρόνων, του καταστήματος ΙΚΕΑ Κηφισός, ήταν μία από τις καλύτερες.