HOME SWEET HOME

5 tips που θα φέρουν την Άνοιξη στο σπίτι σας


11 Απριλίου 2018

thehomeissue-anoiksi1.jpg

Μπορείτε, λοιπόν, να αφήσετε το «βάρος» του χειμώνα πίσω σας και να δημιουργήσετε ένα πιο ανάλαφρο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα είσαι πιο χαρούμενοι και πιο... ανοιξιάτικοι!

5 Tips για να Βάλετε την Άνοιξη στο Σπίτι σας!

Ξεκινήστε από το «ανοιξιάτικο καθάρισμα» Υπάρχει λόγος που η άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνετε ένα καλό καθάρισμα στο σπίτι σας. Πολλή σκόνη έχει παγιδευτεί μέσα στο σπίτι επειδή τον χειμώνα δεν είναι εύκολο να αεριστεί κανονικά. Μην παραλείψετε να καθαρίσετε καλά τα παράθυρά σας για να φωτιστεί το σπίτι σας. Οι μέρες είναι πλέον μεγαλύτερες και έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το περισσότερο φως για περισσότερη ώρα – εκμεταλλευτείτε το!

«Ελαφρύνετε» το ντεκόρ Απομακρύνετε οποιοδήποτε διακοσμητικό στοιχείο σας θυμίζει τον χειμώνα. Αποθηκεύστε τα βαριά υφάσματα ή ριχτάρια και βάλτε νέα, πιο ανοιξιάτικα και πιο ελαφριά. Ανανεώστε τις κουρτίνες σας επιλέγοντας κάποιες που είναι πιο ελαφριές και αφήνουν περισσότερο φως να μπει στο σπίτι.

Κάντε το σπίτι να μυρίζει «άνοιξη» Πάρτε μερικά κεριά με άρωμα εσπεριδοειδών για να ανανεώσετε τον αέρα του σπιτιού σας. Βάλτε ένα γλαστράκι με λεβάντα που έχει υπέροχο άρωμα, αλλά και υπέροχο χρώμα. Αν ζείτε στην εξοχή ή έχετε κήπο, τότε κάποιες φορές αρκεί να ανοίξετε τα παράθυρα και να αφήσετε τις ανοιξιάτικες μυρωδιές να μπουν στο σπίτι σας!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Η αλλαγή που αξίζει να κάνετε στο σπίτι σας την άνοιξη

[gallery-717313]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα