HOME SWEET HOME

7 μυστικά για να διατηρήσετε καθαρό το σπίτι σας αν έχετε κατοικίδιο


30 Απριλίου 2018

1517564440-ferragni-los-angeles-copy.jpg

Χρησιμοποιήστε πατάκια Μπορεί να τα θυμάστε στο σπίτι της γιαγιάς σας, αλλά σας πληροφορούμε πως είναι ιδιαίτερα χρήσιμα αν έχετε κατοικίδιο. Τα πατάκια είναι μια πολύ καλή λύση για να περιορίσετε τη σκόνη και τα νερά που φέρνει το κατοικίδιό σας μέσα στο σπίτι. Βάλτε ένα μπροστά από κάθε πόρτα στο εσωτερικό του σπιτιού ή ακόμα και μπροστά από τον καναπέ, την τραπεζαρία ή οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού προτιμάει ο τετράποδος φίλος σας. Είναι πολύ πιο εύκολο να πλύνετε ένα πατάκι απ’ ότι ένα ολόκληρο χαλί.

Ψεκάστε το μπολ του με λάδι Βάλτε λίγο λάδι μέσα σε ένα μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε το μπολ που χρησιμοποιεί το αγαπημένο σας κατοικίδιο για να τρώει. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα κολλάνε οι τροφές στο μπολ και θα είναι πολύ πιο εύκολο να το καθαρίσετε. Μπορείτε επίσης να βάλετε ένα μικρό πλαστικό πατάκι κάτω από τα μπολ του νερού και του φαγητού ώστε να προστατεύσετε το πάτωμά σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι καλύτερο κι από ξενοδοχείο

[gallery-718210]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα