HOME SWEET HOME

Αυτή η διάσημη ηθοποιός του Hollywood μένει σε σπίτι μόλις 119 τ.μ.


3 Ιουνίου 2018

20180510-zaf-f84-515-copy.jpg

Ο λόγος για την Jessica Chastain η οποία διαθέτει ένα πολύ φυσιολογικό διαμέρισμα 119 τ.μ. στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός αποφάσισε να πουλήσει πρόσφατα το διαμέρισμά της στην τιμή των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. To διαμέρισμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, πολύ ψηλά ταβάνια, μια ανοιχτή κουζίνα, μια τραπεζαρία και ένα τζάκι. Μια στριφογυριστή σκάλα οδηγεί στο εντυπωσιακό κυρίως υπνοδωμάτιο που έχει μια εκπληκτική θέα στην πόλη και μια ονειρεμένη walk-in ντουλάπα όπου εκεί η Jessica φυλάει όλες τις εντυπωσιακές τουαλέτες που έχει φορέσει στο κόκκινο χαλί.

Δεν έχουμε ξαναδεί πιο μίνιμαλ υπνοδωμάτιο!

Υπνοδωμάτιο Σε όλο το σπίτι αλλά και στο υπνοδωμάτιο η ηθοποιός έχει επιλέξει μίνιμαλ διακόσμηση με λεπτομέρειες που του δίνουν πολυτελή όψη. Τα τρία παράθυρα έχουν θέα στην πόλη και η vintage ντουλάπα προσθέτει μοναδικό στιλ στο χώρο.

Το μπάνιο είναι το πιο όμορφο δωμάτιο του σπιτιού.

Το μπάνιο είναι το πιο όμορφο δωμάτιο του σπιτιού.

Μπάνιο Το μπάνιο έχει βαφτεί σε δύο αποχρώσεις. Το απαλό θαλασσί σε συνδυασμό με το λευκό, τους μεγάλους καθρέφτες, την εντυπωσιακή μπανιέρα και τον πολυέλαιο προσθέτουν πολυτέλεια στο χώρο. Η μπανιέρα και τα πατώματα είναι φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας μάρμαρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι καλύτερο κι από ξενοδοχείο

[gallery-718210]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα